Windows és Office telepítők gyors és egyszerű letöltése (TechBench)

Akik a legegyszerűbb módját keresik annak, hogyan töltetnék le a Windows, valamint Office kiadások különböző verzióit, azoknak nem kell tovább nézelődniük. A TechBench weboldal ugyanis összegyűjtve tartalmazza a legtöbb Microsoft termék telepítőjét, amelyeket így valóban mindössze pár kattintás árán azonnal le is tölthetünk.

Windows Live - Bye bye Windows Live Messenger!

A Microsoft tudtunkra adta pár hónappal ezelőtt, hogy a Windows Live Messenger hamarosan visszavonul. Most már van egy végleges időpont, ami után a cég online üzenetküldő kliense nem fog működni. A Microsoft most küldött e-mailt a társaságoknak.

Internet - A web evolúciója

Az Internet rohamosan fejlődik az egyre több és több felhasználó miatt. Ezért fontosak, a különböző szabványok létrehozása és böngészők fejlesztése, azonban ezek többsége az idő előrehaladtával feledésbe merül. Milyen jó lenne ha valahogy lenne lehetőségünk a visszatekintésre...

Windows Live? Kukázva!

Ahogy már korábban utalás volt rá, a Microsoft elhagyja a Windows Live márkát, a Microsoft úgy érzi, hogy a Windows Live nem felel meg az elvárásnak. A Microsoft ezért úgy döntött, hogy halad a korral és átgondolja a megközelítést, hogy a felhasználói élmény fokozására sokkal jobb lehetőség csak a felhőben áll rendelkezésre.

Facebook - Csak IE8-al és IE9-el lesz használható a Facebook

A világ legnagyobb közösségi hálózata az Internet Explorer 6 után az Internet Explorer 7-nek a támogatását is megszünteti, így tehát a Facebook felhasználók ezentúl csak Internet Explorer 8-al és Internet Explorer 9-el tudják megtekinteni teljes valójában a kedvenc közösségi oldalukat.

Ingyenes navigáció, ráadásul új alapon

Egy újszerű navigáció készül a TeleNav jóvoltából. A HTML5 alapokat használó szoftver minden mobileszközön működőképes lesz és akár saját weboldalunkba is beágyazhatjuk. Az egyszerűsége ellenére azonban ugyanúgy beszél és navigál, mint elődei.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.