Linux - Megjelent a Puppy Linux 5.3.3 "Slacko"

Barry Kauler bejelentette a Puppy linux legújabb letölthető változatát a Puppy 5.3.3 "Slacko"-t. A Slacko név nem véletlen, ugyanis ez a verzió a 13.37-es Slackware Linuxra épül. A Salix, a Slackware, illetve a Slacky tárolókat egyaránt támogatja.

openSUSE 12.2 - Már kipróbálható a Milestone 3

Jos Poortvliet bejelentette, hogy az openSUSE 12.2-es verziójának fejlesztése immáron elérte a 3. mérföldkövét, vagyis a fejlesztési ütemtervben levő harmadik állomását. Az openSUSE 12.2 Milestone 3-as változata letölthető a hivatalos oldalról.

Linux Mint - Debian Edition 201204 RC

Néhány nappal ezelőtt megjelent a Linux Mint Debian Edition 201204 RC verziója. Mivel egy RC (Release Candidate) kiadásról van szó, így napokon belül várhatjuk a végleges verziót is.

openSUSE 11.4

Sziasztok. Egy kicsit tekintsünk ki a Linux rendszer felé is. Nem oly régen megjelent az openSUSE 11.4 verziója. Mely új kernelt kapott, és megváltozott külsővel valamint új erővel lépett színre.

Linux - openSUSE 11.4 újdonságok és részletek!

Ez év márciusában megjelent az OpenSUSE 11.4, melyről akkor nem sikerült részletesebb beszámolót készítenünk. De most Hutoczkynak köszönthetően elkészült egy leírás, hogy milyen lett az új nyílt forráskódú operációs rendszer...
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.