Bemutatták az új iPhone 7 és iPhone 7 Plus-t

Az Apple bemutatta a legújabb iPhone szériát, az iPhone 7 és 7 Plus-t. Ahogy az pedig a számozás is elárulja, valóban több olyan újdonságot hozott magával, amely miatt mindenképpen nagy előrelépés a 6-os sorozathoz viszonyítva. A legkiemelkedőbb dolgok között pedig nem csak a megújult külső és kamera, de a por, csepp, és vízállóság is végre ott van.

Így követhető élőben az Apple előadása

Helyi idő szerint ma este 7 órákkor kezdetét veszi az Apple konferenciája, amikor várhatóan bemutatásra kerülhetnek új eszközök, köztük az iPhone 7. Ahogy általában, a konferenciák csak főképp az Apple termékekről követhetőek, azonban például a Windows 10 tulajoknak is rendkívül könnyű dolguk lesz, ha élőben akarják azt nézni.

Szeptember 7-én érkezhet az új iPhone

Az Apple meghívókat küldött ki következő rendezvényére amelyben igen szerény információt osztottak meg, vagyis lényegében annyit, hogy mikor és hol lesz az. Ezenkívül semmi konkrétum, de nem lenne nagy meglepetés, ha végül ekkor kerülne bemutatásra több új hardver, például az új iPhone modellek.

iOS 9.3.3, OS X 10.11.6, watchOS 2.2.2 és tvOS 9.2.2

Hosszú szünet után nemrég új frissítést kaptak az Apple jelenlegi stabil rendszerei, így elérhetővé vált az iOS 9.3.3, OS X 10.11.6, watchOS 2.2.2 és tvOS 9.2.2-es verziója. Azonban a cég nem volt túl bő szavú a javított hibákat illetően, azonban ez érthető, hiszen valószínűleg már a következő főverziókra, például az iOS 10-re összpontosítanak.

Új iOS 9.3.3 béta, már a 9.7 colos iPad Pro-n is

Új béta verziókat adott ki az Apple az iOS 9.3.3, OS X 10.11.6 El Capitan, tvOS 9.2.2, valamint watchOS 2.2.2-ből. De ami fontosabb, hogy az iOS esetén visszatért a 9.7 colos iPad Pro is, amelyre még mindig csak a 9.3.1-es verzió volt a legfrissebb, a 9.3.2 visszavonása miatt, és még csak béta sem volt elérhető hozzá, mostanáig.

Visszavonták az iOS 9.3.2-őt a 9.7 colos iPad Pro-n

Több felhasználói jelentés után ismételten visszavonásra került az iOS legfrissebb frissítése iPad Pro-n. A 9.3.2 több felhasználónak okozott nem vár problémát a frissítés során, amikor is 56-os hibát dobott a rendszer. Ezzel lényegében használhatatlanná téve az eszközöket, amin csak a cseregarancia segíthet.

Megjelent az iOS 9.3.2 és OS X 10.11.5

Kiadásra került a iOS 9.3.2, OS X 10.11.5, watchOS 2.2.1, és tvOS 9.2.1-es frissítése. Négy béta verziót követően adta ki az Apple a legfrissebb változatokat, melyekben elsősorban a hibajavításokra és a biztonsági rések megszüntetésére fókuszáltak. Tehát igaz újdonságokra nem kell számítani.

Megjelent az iOS 9.3.1

Megjelent az iOS 9.3.1 javító frissítés, amely egy újabb zavaró hibát javított a rendszerben. Többen tapasztalhatták, hogy a linkek megnyitásakor az adott alkalmazás, vagy maga a rendszer is lefagyhat egy pillanatra. Ezt hivatott orvosolni ez a kisebb frissítés.

Visszavonták az iOS 9.3-at több eszközön is

Alig pár nappal megjelenése után visszavonásra került az iOS 9.3-as verziója, egy több készüléken is észlelhető probléma miatt. Egészen pontosan a frissítést követően a felhasználóknak a rendszer aktiválásával akadtak gondjaik, mely miatt akár használhatatlanná is válhatott készülékük. A probléma szerencsére nem érint minden terméket.

iPhone SE és 9.7 colos iPad Pro

Nem túl nagy meglepetésre bejelentésre került egy új kisebb 4 colos iPhone modell, valamint érkezett egy új iPad is, amely az Air 2-őt hivatott váltani. Ezek az iPhone SE, valamint iPad Pro, utóbbi esetén nem csoda ha Déjà vu érzésünk van, hiszen tavaly ilyen néven jelent már meg egy eszközük.

Megjelent az iOS 9.3 Beta 7, közel a végleges verzió

Már a hetedik béta verzió jelent meg az iOS 9.3-ból, amely egyre közelít a végeleges kiadáshoz. Szokás szerint érkezett új OS X 10.11.4 El Capitan, watchOS 2.2, és tvOS 9.2 béta verzió is. Azonban ezúttal sem lehet már semmilyen látható változásról beszámolni, így a megjelenés már valóban közel lehet.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.