Apple - Ősszel érkezik az iOS 8

Az idei év sem telhet el egy újabb fő iOS verzió nélkül, ami a 8-as verzió lesz. A legnépszerűbb mobil operációs rendszer legfrissebb tagja számos újítással és finomítással rendelkezik majd, ilyen a jobb asztali integráció, vagy az új billentyűzet, de a fejlesztők sem maradnak újdonságok nélkül.

Apple - Ilyen lesz az OS X 10.10 Yosemite

Az Apple bemutatta népszerű asztali operációs rendszerének legújabb készülő tagját az OS X 10.10-et. Az új rendszer számos újdonságot hoz, melyek közül a legszembetűnőbb az átszabott felhasználói felület, mely illeszkedik az iOS 7-el bemutatott lapos és modern dizájnhoz.

Apple - Megjelent az iOS 7.1-es frissítése, néhány újdonsággal

Megjelent az Apple méltán híres iOS mobil operációs rendszerének első komolyabb frissítése az iOS 7.1. A frissítés teljesítménybeli növekedést, kisebb felületi javításokat és pár új funkciót is ígér, melyek mellett pár beépített alkalmazás is frissült. A frisssítés már az iTunes-on is elérhető.

Apple - Ma este válik elérhetővé az iOS 7 végleges változata

Hamarosan, vagyis ma este 7 órakor elérhetővé válik az iOS 7 végleges változata, mely ingyenesen telepíthető az iPhone 5-re, 4s-re és 4-re, valamint az iPad 2-re és 3-ra valamint az új iPod-okra. Mivel ez egy nagyobb frissítés lesz a megszokottnál, ezért egy biztonsági mentés erősen ajánlott a jelenlegi rendszerünkről.

Apple - Új dizájnnal érkezik majd az iOS 7

Az Apple népszerű mobil operációs rendszere, az iOS, teljesen megújult kinézettel és számos új funkcióval érkezik majd idén ősszel. Ilyen az új Control Center, az AirDrop vagy a továbbfejlesztett multittasking, de persze az alap alkalmazások is megújulnak.

Apple - Megjelent az OS X 10.8.4-es frissítés

Az Apple kiadta következő frissítését a Mountain Lion asztali operációs rendszeréhez, mely immáron a 10.8.4-es verziószámot viseli. A frissítés elsősorban Wi-Fi fejlesztéseket hozott magával és jobb Microsoft Exchange kompatibilitást.

Mountain Lion - Megjelent az OS X 10.8.3-as frissítése

Az Apple elérhetővé tette régebben még Mac OS X, manapság már csak simán OS X ként megnevezett elsősorban asztali operációs rendszere legújabb verzióját, a 10.8.3-at, amely a hiba, illetve biztonsági javításokon kívül pár új funkciót is hoz.

Mountain Lion - Csak pár karakter kell és összeomolhat a rendszer

Nemrégiben egy elég durvának mondható hibát fedeztek fel a Mac OS X Mountain Lion operációs rendszerben, amivel mindössze nyolc karakter beírásával bármilyen program összeomlasztható. Az Apple már a felhasználói visszajelzésekből már értesült a hibáról és annak kijavításán dolgozik.

Apple - Megjelent az iOS 6

Mától kezdve elérhető az iOS 6 operációs rendszer az Apple által készített eszközök több változatára is. Itt megtudhatjátok mely készülékek frissíthetőek és, hogy hogyan.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.