Apple - iPhone 5

Szerdán hivatalosan is bejelentésre került San Francisco-ban a következő iPhone. Bár eddig nem foglalkoztunk igazán sokat az Apple termékeivel, de mostantól igyekszünk jobban odafigyelni rájuk.

Apple - Az Apple 10 évvel a Microsoft mögött!

Eugene Kaspersky, a Kaspersky vezérigazgatója megállapította, hogy az Apple biztonsági szempontból 10 év késéssel követi a Microsoft-ot. Kaspersky a közelmúltban történt malware kitörésére célzott: "Az Apple Mac számítógépek elleni akció valószínűleg csak egy új támadási hullám kezdete és a támadások célja a rendszer."

Mac - Gyorsjavítás az Office for Mac 2011 SP2-höz

Alig több mint két hete vált elérhetővé a Microsoft Office 2011 for Mac második szervizcsomagja a népszerű irodai szoftvercsomaghoz, mely számos új funkciót tartalmaz, de néhány felhasználónál igencsak nagy gondot okozott az erre való frissítés.

Mac - Súlyos biztonsági rés a Microsoft Office for Mac-ben

Akik jelenleg használják a Microsoft Office for Mac változatot jó, ha tudják, hogy egy új biztonsági rést fedeztek fel a szoftver kódjában, amely jelenleg aktívan a hackerek célpontja. Ez az új fenyegetés egy három éves biztonsági résre épül, amely esetben az Office for Mac különböző típusú Microsoft Word-fájlok kezelése a középpont.

Apple - OS X Mountain Lion

Váratlan de kellemes meglepetést jelentett be az Apple még ezen a héten, mi szerint a következő Mac operációs rendszere már idén nyáron a boltok polcaira kerül. A cég célja egyértelmű, még a Windows 8 megjelenése előtt lépni akar.

Apple - Elhunyt Steve Jobs

Hosszas szenvedés után örökre megpihent korunk leghasznosabb technikai eszközeinek feltalálója, Steve Jobs. (apple.com) Az új iPhone bemutatását követő napon, szerdán érte a halál.

Mac OS X - Kapható a Mac OS X Lion!

A mai naptól kapható a Mac OS X Lion mely a 10.7 verzió számot viseli, és számos újítással rendelkezik melyeket főként az iOS-től vett át. Az új verzió beszerezhető az Apple Store-on keresztül.

Apple kiadta a Mac OS X 10.6.7-os frissítését!

Az Apple legújabb szoftver frissítése már elérhető a nyilvánosság számára.
Mac OS X 10.6.7 néhány kulcsfontosságú területén javítja az operációs rendszer szolgáltatásait, beleértve a rádiók támogatását,Bonjour szolgáltatást,továbbfejlesztett Windows fájlmegosztást (SMB), és jobb grafikus vezérlőt.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.