Elérhetőek az Android Nougat gyári és OTA telepítőképei

Megérkeztek az Android 7.0 Nougat telepítői a Nexus készülékekhez. Ezek segítségével pedig már nem csak frissítés útján lehet a rendszerre átváltani, hanem egy teljes újratelepítéssel is lehetséges a gyári képfájlokat felhasználva. Ezen kívül pedig már az OTA frissítési csomagok is elérhetőek azoknak, akik nem szeretnék elveszíteni személyes adataikat.

Android 7.1 - Pixel és Pixel XL néven jönnek a Google új telefonjai

Új márkanév alatt érkeznek a Google saját telefonjai, amelyek a Nexus-t váltják. A legfrissebb információk szerint a két új Google telefon a Pixel, valamint Pixel XL nevet kapja majd, valamint természetesen már alapból a Nugat-ot futtatják majd. Abból is a következő, vélhetően már majd 7.1-es verziót.

Android 7.0 Nougat - Frissítési listát adott ki a Sony

A Sony nemrégiben kiadott egy listát azon készülékeiről, amelyekre nagy valószínűséggel ki fogják adni az Android 7.0 Nougat-ot. Így várhatóan körülbelül 9 készüléke frissíthető lesz a legújabb droidra, azonban ezen lista nem teljesen meglepetés mentes, mivel akad olyan hiányzó készülék is, amely eddig egyértelműen frissíthetőnek tűnt.

Megérkezett az Android 7.0 Nougat végleges kiadása

A Google már jó ideje dolgozott az Android következő fő verzióján, azonban most végre nem csak lezárult a fejlesztés, de meg is jelent a legújabb verzió. Az Android N, azaz Nougat elhozta a 7-es főverziót, amely a Nexus készülékeken már be is szerezhető. Viszont egyetlen dolog szokatlan: az új Androiddal nem jött új Google hardver.

Nyáron készül el az Android N

Bejelentésre került, hogy mikor fog az Android következő főverziója, az Android N megjelenni. Ez elmúlt évek alapján egyértelműen ősz lett volna a befutó, azonban a Google I/O fejlesztési konferenciáján elárulta, hogy a rendszer ennél valamivel hamarabb, várhatóan még a nyáron el fog készülni.

Megérkezett az Android N Developer Preview 3

A Google kiadta a következő Android, az egyenlőre csak Android N-ként ismert mobil rendszerének harmadik fejlesztői előzetesét. Az új kiadás pár kulcsfontosságú újításon túl minőségi javulást is jelent, a cég szerint ugyanis már lényegében egy béta rendszernek felel meg. Így talán már a mindennapokban is megkockáztatható használata.

A Google I/O 2016-os nyitóelőadása

A tegnap korai esti órákban sor került a Google I/O megnyitójára, amely hasonló a Microsoft Build vagy Apple WWDC rendezvényekhez. Vagyis a Google által a jövőben kiadásra kerülő termékekről, technológiákról és szoftverekről esett szó, melyek között természetesen mindig kiemelt szerepkörben van jelen az Android is.

Android N második fejlesztői előzetes

Még a múlthét folyamán vált elérhetővé a következő Android fejlesztői előzetesének második kiadása. Így a korábbihoz képest néhány újabb újdonsággal találkozhatnak a tesztelni vágyó felhasználók, de ahogy az is, úgy ez sem alkalmas még a mindennapi használat kihívásaira.

Kipróbálható az Android N fejlesztői kiadása

Nemrégiben kicsit váratlanul kiadásra került az Android következő verziójának, az egyenlőre csak "N"-ként nevezett rendszernek a Developer Preview kiadása. Ahogy a nevéből is adódik, egy igen korai változatról van szó, mely még most csak a fejlesztőknek szól, de pár érdekes újdonságot már most tartalmaz.

Android Marshmallow - Eszközök nagy frissítési listája (Update 02.16.)

Az Android 6.0 Marshmallow már hónapok óta elérhető több támogatott Nexus számára, azonban egyéb gyártók esetén a helyzet koránt sem ilyen egyszerű, még a felsőbb kategóriás készüléknél sem. Azonban ezeknél és számos egyéb eszköznél még nyitott a kérdés a frissítéssel kapcsolatban, viszont megerősítések már érkeztek a gyártóktól.

Android 6.1, 7.0 és az új Nexusok...

Az idei év több fontos eseményt hordoz magában az Android számára, melyekről most pár apróbb információt összegyűjtöttünk. Ezek legnagyobb része még erősen pletyka, vagy spekuláció jellegű, azonban egy kis ízelítőt ad arról, hogy mi várható a folytatásban.

Megérkezett az Android 6.0.1 frissítés

Megérkezett az Android 6.0 Marshmallow első frissítése, amely nemsokára minden Nexus, vagy egyéb Google által készített készüléken elérhetővé válik. A 6.0.1-es verzió egy kisebb frissítés lesz, viszont több apróságot hoz magával, melyek között a megszokott biztonsági és teljesítménybeli hibajavítások is ott vannak.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.