Megérkezett az Android 7.0 Nougat végleges kiadása

A Google már jó ideje dolgozott az Android következő fő verzióján, azonban most végre nem csak lezárult a fejlesztés, de meg is jelent a legújabb verzió. Az Android N, azaz Nougat elhozta a 7-es főverziót, amely a Nexus készülékeken már be is szerezhető. Viszont egyetlen dolog szokatlan: az új Androiddal nem jött új Google hardver.

Nyáron készül el az Android N

Bejelentésre került, hogy mikor fog az Android következő főverziója, az Android N megjelenni. Ez elmúlt évek alapján egyértelműen ősz lett volna a befutó, azonban a Google I/O fejlesztési konferenciáján elárulta, hogy a rendszer ennél valamivel hamarabb, várhatóan még a nyáron el fog készülni.

Megérkezett az Android N Developer Preview 3

A Google kiadta a következő Android, az egyenlőre csak Android N-ként ismert mobil rendszerének harmadik fejlesztői előzetesét. Az új kiadás pár kulcsfontosságú újításon túl minőségi javulást is jelent, a cég szerint ugyanis már lényegében egy béta rendszernek felel meg. Így talán már a mindennapokban is megkockáztatható használata.

A Google I/O 2016-os nyitóelőadása

A tegnap korai esti órákban sor került a Google I/O megnyitójára, amely hasonló a Microsoft Build vagy Apple WWDC rendezvényekhez. Vagyis a Google által a jövőben kiadásra kerülő termékekről, technológiákról és szoftverekről esett szó, melyek között természetesen mindig kiemelt szerepkörben van jelen az Android is.

Android N második fejlesztői előzetes

Még a múlthét folyamán vált elérhetővé a következő Android fejlesztői előzetesének második kiadása. Így a korábbihoz képest néhány újabb újdonsággal találkozhatnak a tesztelni vágyó felhasználók, de ahogy az is, úgy ez sem alkalmas még a mindennapi használat kihívásaira.

Kipróbálható az Android N fejlesztői kiadása

Nemrégiben kicsit váratlanul kiadásra került az Android következő verziójának, az egyenlőre csak "N"-ként nevezett rendszernek a Developer Preview kiadása. Ahogy a nevéből is adódik, egy igen korai változatról van szó, mely még most csak a fejlesztőknek szól, de pár érdekes újdonságot már most tartalmaz.

Android Marshmallow - Eszközök nagy frissítési listája (Update 02.16.)

Az Android 6.0 Marshmallow már hónapok óta elérhető több támogatott Nexus számára, azonban egyéb gyártók esetén a helyzet koránt sem ilyen egyszerű, még a felsőbb kategóriás készüléknél sem. Azonban ezeknél és számos egyéb eszköznél még nyitott a kérdés a frissítéssel kapcsolatban, viszont megerősítések már érkeztek a gyártóktól.

Android 6.1, 7.0 és az új Nexusok...

Az idei év több fontos eseményt hordoz magában az Android számára, melyekről most pár apróbb információt összegyűjtöttünk. Ezek legnagyobb része még erősen pletyka, vagy spekuláció jellegű, azonban egy kis ízelítőt ad arról, hogy mi várható a folytatásban.

Megérkezett az Android 6.0.1 frissítés

Megérkezett az Android 6.0 Marshmallow első frissítése, amely nemsokára minden Nexus, vagy egyéb Google által készített készüléken elérhetővé válik. A 6.0.1-es verzió egy kisebb frissítés lesz, viszont több apróságot hoz magával, melyek között a megszokott biztonsági és teljesítménybeli hibajavítások is ott vannak.

Megjelent az Android 6.0 Marshmallow

Megjelent az Android 6.0 Marshmallow, az új rendszer elérhetővé vált több Nexus készülék számára is. Ezek közt megtalálható a Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 és Nexus Player is. Így akik ilyen készülékkel rendelkeznek, már a tegnap esti óráktól frissíthették is rendszerüket.

Google - Bejelentették a Nexus 5X, Nexus 6P-t és a Pixel C-t

Három új Android Marshmallow-val érkező eszközt is bemutatott a Google San Francisco-ban megrendezett konferenciáján. Ezek között két új csúcskategóriás telefon lesz, melyek a Nexus 5X, illetve Nexus 6P, valamint egy új táblagéppel is bővül majd a kínálat, amit Pixel C-ként neveztek el.

Hivatalos: Október 5-én kerül kiadásra a Marshmallow

Hivatalosan is bejelentette a Google legújabb mobil operációs rendszerének megjelenési dátumát, az Android 6.0 Marshmallow így október 5-én érkezik több Nexus készülék számára. Egyéb eszközök számára majd a gyártók határozzák meg, hogy kiadásra kerül-e és mikor, illetve ez még a szolgáltatón is múlhat.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.