Android 6.0 - Kiderült a megjelenési dátum?

Véletlenül megosztásra kerülhetett az Android 6.0 Marshmallow megjelenési dátuma. Egy szolgáltató osztotta meg az információt, majd meglehetően gyorsan el is távolította azt weboldaláról. Amennyiben hinni lehet benne, meglehetősen gyorsan kiadásra kerül majd pár Nexus készülékre.

Szeptember 29-én érkezhet az Android 6.0 Marshmallow

Szeptember 29-én kerülhet kiadásra az Android 6.0 Marshmallow végleges kiadása, legelőször a Nexus készülékek számára. Mindezt a Google egy rendezvény keretein teszi majd meg, ahol várhatóan két új csúcskészülék bemutatására is készül, melyet mint Nexus 5X és Nexus 6P emlegetnek.

Az első 4K-s mobil: Sony Xperia Z5 Premium

Az IFA-n tett bejelentést a Sony, melyben bemutatták a 4K felbontású kijelzővel rendelkező Androidos mobilt, a Sony Xperia Z5 Premium-ot. Ezzel ez lesz az első ilyen nagy felbontással rendelkező okostelefon, amely majd valamikor idén ősszel fog a forgalomba kerülni a világ minden részén.

Android 6.0 - Pár eszközre a Samsung már tervezi is a kiadást

Jó hír pár Samsung készülék tulajdonosnak, hogy már most, a megjelenés előtt közzétettek egy listát, melyben azon eszközök neve szerepel, amire tervezik majd az új rendszer kiadását. Az Android 6.0 Marshmallow, valamikor idén év vége lett érkezik majd, először a Nexus termékek számára biztosan, a további gyártók termékeinél viszont már más lehet a helyzet.

Android M - A Marshmallow nevet és 6-os verziószámot kapta

Az idén érkező újabb verziójú Android M-ról végre többet tudhatunk meg, vagyis többek között azt, hogy konkrétan milyen névre kereszteli a rendszerét a Google, illetve azt is, hogy milyen verziószám alatt szándékozik azt majd kiadni. Ami még jobb, hogy a fejlesztők már ki is próbálhatják a rendszert, mivel kiadták a végleges SDK-t is számukra.

Memóriakezelési problémák az Android 5-ben

Az Android 5-ben felbukkant egy hiba, melyet már a fejlesztők felé több felhasználó is jelzett. Ezek alapján a rendszer valamiért az eszközökben megtalálható memória nagy részét már alapjáraton is felhasználja, így ezzel rendkívül lassúvá és szinte használhatatlanná téve az egészet.

Hamarosan már érkezik is az Android 5.1

Már úton van az Android új verziója, az 5.1, annak ellenére is, hogy még az 5-ös verzió is rendkívül szűk körben terjedt el. Az új verzió főképp az előző hiányosságait és hibáit javítja majd ki. Ezekről szerencsére némi információ is felbukkant egy forrás által.

Megérkezett az Android 5.0 Samsung Galaxy S5-re és LG G3-ra

Már elérhetővé vált az Android új verziója, az 5.0 Lollipop, a Samsung és LG jelenlegi zászlóshajó készülékére is, vagyis a Samsung Galaxy S5-re és LG G3-ra. Így a Nexusok után szinte elsők közé tartoznak ezen készülék, amelyek elsőként kaphatják meg az új rendszert.

Android - Megkezdődött az Android 5.0 kibocsájtása

Megkezdődött az Android 5.0 Lollipop kibocsájtása pár Nexus készülék számára. A frissítés kisebb késéssel de végre megjelent és letölthető a Google által forgalmazott készülékeken. Így a Nexus 7 vagy 10 tulajok jól teszik ha frissítések után keresnek eszközeiken. De úgy tűnik a további márkák zászlóshajót képező készülékeire is napokon, vagy heteken belül megjelenthet majd.

Késik az Android 5.0 Lollipop

Akik Nexus 7 vagy 10 készülékkel rendelkeznek, már biztos észrevették, hogy nem érkezik az Android 5.0, melyet eredetileg november 3-ra tűzött volna ki a Google. Azonban ezt most elhalasztották a jövőhétre, amikor végre megérkezhet a frissítés, ha minden a tervek szerint alakul. A frissítés kiadását valószínűleg egy akkumulátor gyors merülését okozó hiba hátráltatja.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.