Hamarosan jön az Android 5.0, bővül a Nexus család

Hamarosan érkezik az Android új verziója, melyet eddig mint Android L emlegettek. Kiderült, hogy az 5.0-ás verzió szintén egy édesség nevét kapta, melyre az L utalt. E mellet, ahogy lenni szokott új Nexus készülékek is érkeznek, amivel bővül a család egy 6 colos telefonnal és egy 9 colos táblagéppel.

Android - Megjelent a 4.4.4-es hibajavító frissítés

Megjelent egy valószínűleg hibák javítására kiadott frissítés az Android 4.4.3-as felhasználók számára. Bár elsősorban a korábbi frissítés is hibák javítására készült, bizonyos esetekben mégis több gondot okozott, mint amit megoldott. Ez a frissítés vélhetően megoldást nyújthat a korábbi hibajavító frissítés hibáira.

Android - Bejelentették a Nexus 5-öt és az Android 4.4-et

Nemrég hivatalosan is bejelentésre került a Google híres operációs rendszerének következő verziója az Android 4.4 "KitKat" és a szintén biztos sokak által várt Google Nexus 5-öt. Cikkünkből megtudhatjátok a Nexus 5 specifikációját és árazását is.

Android - Az Android 4.3 újdonságai

Hivatalosan is bejelentésre kerül San Franciscóban a Google mobil operációs rendszerének legfrissebb 4.3-as verziója. A 4.3-as Jelly Bean számos kisebb javítást hoz, ahogy az lenni szokott az Androidos érában.

Android - Android 4.3 Jelly Bean egy ázsiai konferencián

Az Google híres Android mobil operációs rendszere valószínűleg hamarosan megkapja legújabb frissítését, ami a Jelly Bean ágat viszi tovább. Ugyanis egy ázsiai tech konferencián az egyik mobil az új 4.3-as Androidot futtatta. Néhány kép és videó is készült róla.

BlueStacks - Futtasd Android alkalmazásaid Windowson

Három hónapos megfeszített tempó mellet az alpha fázist követően a BlueStacks fejlesztői elkészítették az első béta verziót. A program segítségével Windows operációs rendszerünkön futtathatjuk az eredetileg a Google mobil operációs rendszerére írt programokat.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.