Windows 9 - Néhány újdonság amit a Windows Threshold hozhat

Bár túl sok pontos információt továbbra sem tudhatunk a következő Windowsról, azonban van néhány olyan érdekesség amelyekből megérheti párat bemutatni. Ebben a cikkben pár olyan újdonságról írunk, mely ugyan bekerülhet a Windows 9-be, de semmi garancia nincs rá, hogy ez valóban így lesz.

Windows 9 - A partnerek már tesztelhetik az új Windowst

Egyes források alapján megerősítést nyert azt, hogy a Windows 9 egy kezdeti verziója már elérhető néhány partner számára. Ez annak tekintetében, hogy szeptember 30-án elérhetővé válhat egy nyilvános előzetes, egyáltalán nem meglepő hír.

Windows 9 - Szeptember végén érkezhet az első előzetes

Úgy tűnik, hogy egyre inkább van esély egy idén megjelenő Windows Threshold előzetesre. A jelek szerint nem is olyan sokára, körülbelül szeptember vége környékén érkezhet, melyet a Microsoft nyilvánosan is letölthetővé tesz majd minden érdeklődő számára.

Windows 9 - Őszi előzetes, eltűnik a Charms Bar?

Egyre több információ kezd napvilágra kerülni a Windows Threshold fejlesztéséről, melyről most egy újabb felhasználói felületet érintő apróbb módosítás derült ki, ami a Charms Bar-t érinti. E mellet úgy tűnik, hogy egy őszi előzetes megjelenése sem teljesen lehetetlen.

Windows 9 - Jönnek a virtuális asztalok?

A Windows következő nagyobb frissítésében, amit jelenleg még mint Windows Threshold hívunk, lehetséges, hogy egy már több operációs rendszerben is jelen lévő új funkció kerülhet be, mely virtuális asztalok használatát teszi lehetővé.

Windows 9 - Átszabott felhasználói felület és vadonatúj tálca (Build 9793)

Alig néhány órával azután, hogy kiszivárgott az első képernyőkép a "Windows 9" egy korai változatában látható Start menüről, máris újabb információk láttak napvilágot. A felhasználói felületet erősen átszabják majd, de a Modern appok ablakban futtatása is itt válik majd elérhetővé, és még a Cortana-ról nem is beszéltünk.

Windows 9 - Képernyőképen a Windows Threshold (Build 9788)

Kiszivárgott egy képernyőkép a Windows Threshold Build 9788 asztaláról, amin bár túl sok érdekesség nem látható, viszont ez jó jel lehet arra nézve, hogy a rendszer netán kiszivárogna a nyilvánosság számára is. Reméljük ez hamarosan meg is történik és a legközelebbi Windows Threshold cikk már erről fog szólni.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!