Windows 9 - 2015 tavaszán érkezhet a Windows 9 végleges kiadása

A Windows 8.1 még csak pár napja vált elérhetővé, de máris újabb információkra sikerült szert tennünk, a következő Windows kiadással kapcsolatban. A pletykák szerint ugyanis, a Windows 9 végleges változatával a legfrissebb hírek szerint, valamikor 2015 tavaszán készülhet majd el a Microsoft.

Windows 9 - A következő Windowsra várnak az XP felhasználók

A Microsoft mindent megtesz annak érdekében, hogy a Windows XP-t használókat meggyőzze a Windows 7-re, vagy Windows 8-ra való frissítésre, de a felhasználók egy része már a következő Windows felé tekint. Eközben újabb információmorzsák derültek ki a jövőre felfedésre kerülő Windowsról.

Windows - Kiszivárgott infók a Windows 9-ről és a Windows 10-ről

Az elmúlt pár hét során egyértelműen a Windows 8.1 volt és még valószínűleg is lesz a középpontban, de a tegnapi napon újabb információk szivárogtak ki a Windows 9-ről, de ami még meglepőbb a Windows 10-ről is. Az infókat Wzor-nak köszönhetjük, aki ezenkívül még a Windows RT-ről és a Windows Phone-ról is közölt részleteket.

Windows 9 - Marad a hagyományos asztali felhasználói felület

A Windows 8 két hónap múlva elérhetővé váló frissítőcsomagja számtalan javítást hoz nemcsak az asztali, de a modern felhasználói felület tekintetében is. Sokakban azonban már most felvetődik a kérdés: Vajon a következő Windowsban már nem is találhatjuk meg az asztali felületet? Redmond megválaszolta a kérdést.

Windows 9 - A Windows 8.2 miatt késni fog a Windows 9?

A Microsoft gőzerővel dolgozik a Windows 8 első nagy frissítőcsomagján, melyet a cégen belül Windows Blue kódnéven fejlesztenek. Azonban a cég áttért az évenkénti szervizcsomag kiadására, így jövőre már a Windows 8.2 is érkezik, melynek hatására meglehet, hogy a Windows 9 is egy későbbi időpontban kerül kiadásra.

Windows 9 - Az nVidia már készíti Windows 9-es meghajtóit?

Eddig nagyon kevés információt sikerült megtudnunk arra vonatkozóan, hogy a cég milyen irányba és jelenleg hol tart a Windows 9 fejlesztésével. Egy biztos a cég elkezdte a fejlesztést, hiszen erről már tavaly is beszámoltunk, most viszont bizonyíték van arra nézve is, hogy az nVidia is besegít a Microsoftnak a fejlesztésekbe.

Windows 9 - Már 2014-ben jönne a Windows 9?

Furcsa információk vetődtek fel a következő főbb Windows verzió megjelenését illetően, ami ezek alapján már jövőre azaz 2014-ben megjelenne. Ez azért érdekes mivel ez szakítana a 3 évenkénti Windows verzió megjelenésének ciklusával és egy talán 2 éves ciklus váltaná le.

Windows 9 - További kiszivárgott információk? *UPDATE*

A Windows 8 megjelenése óta kicsit több mint 2 hónap telt el, de a Microsoftot ez egyáltalán nem zavarja és már belekezdett a következő várhatóan 3 év múlva megjelenő Windows fejlesztésébe, melynek eredményeképpen sikerült információt szeretnünk az első Build elkészítésének híréről is.

Windows 9 - Hivatalosan is elkezdődtek a fejlesztések

Még alig, hogy megjelent a kereskedelmi forgalomban a Microsoft vadonatúj operációs rendszere a Windows 8, máris hivatalos megerősítést nyert a Microsoft által, hogy elkezdődtek a munkálatok a következő Windows operációs rendszeren, melyet egyelőre "Windows 9" kódnéven fejlesztenek a cégen belül.

Windows 9 - 2014 novemberében megjelenik a Windows 9?

Bár még a Microsoft hivatalosan azt sem jelentette be, hogy mikor adja ki a Windows 8 operációs rendszer végleges változatát az MS Nerd állítása szerint biztos forrásból szerezték meg a Microsoft kiadási ütemtervét, amelyből már tudni vélik nemcsak a Windows 8, de a Windows 9 pontos kiadásának időpontját is.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.