Windows 7 - Az Internet Explorer 11 vállalati módja is kiszivárgott


Nem csak a Windows 8.1 tavaszi frissítéscsomagjának a részeként érkezik az Internet Explorer 11 vállalati módja, hanem természetesen a Windows 7-et futtató kliens gépek is megkapják azt, mely lehetővé teszi az új böngészőre való gond nélküli frissítést vállalati körökben is.

Internet Explorer 11 névjegye

A vállalati mód segítségével, ugyanis nem kell attól tartaniuk a cégeknek/vállalatoknak, hogy korábban még az Internet Explorer egy korábbi, legtöbb esetben 8-as verziójára írt webes alapú alkalmazásaik ne futnának megfelelően a 11-es verzión. Ugyanis a vállalati móddal a böngésző korábbi motorja emulálható. Így a céges környezetek is nyugodt szívvel válhatnak a jóval frissebb verzióra, ami kényelmesebb és biztonságosabb böngészést nyújt és így végre a régi verziót használók száma is csökkenhet.

A kiszivárgott frissítések egyaránt elérhetőek az Internet Explorer 11-es verziójának 32 és 64 bites változatára. A szivárgás ismételten Wzor-nak köszönhető, aki a Windows 8.1 frissítésének végleges változatát is közzétette, illetve néhány előzetesét.

A telepítés után a szolgáltatást a következő módon lehet bekapcsolni: Windows + R billentyűkombináció (Futtatás) → Írjuk be: "gpedit.msc" → Számítógép konfigurációja, Felügyeleti sablonok → Windows-összetevők → Internet Explorer → Itt két komponenst kell engedélyezni: "A felhasználók bekapcsolhatják és használhatják a vállalati módot az eszközök menüből" és "A vállalati mód webhelylistájának használata".

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 Driv3r3 éve
Letöltés:
A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.
#2 Kori3 éve
Kicsit előbb, mint a Feature Pack, de ez is kint van végre. Mint ahogy a Windows ADK legfrissebb verziója is kikerült, mely számomra kifejezetten fontos. Smile

Mellesleg én arra tippelnék, hogy az is előfordulhatott volna, hogy már a Márciusi Patch Kedden kiadta volna a Microsoft az Update 1-et, mert mint említettem korábbi hozzászólásomban: "A frissítések a Microsoft szerverein is fent voltak, de az Update 1-et tartalmazó frissítést eltávoltották...", így pedig elképzelhető lett volna a közeli publikálás, mely előfordulhat, hogy a szivárgás miatt elmarad majd.

Persze, az ellenkezője is megtörténhet, hiszen a Patch keddig már csak pár nap van hátra, és lehet a Microsoft mégis a Windows Update-en történő közzététel mellett dönt, ha már kiszivárgott. Majd a következő napokban kiderül, mit szándékszik tenni a cég.
#3 Adam3 éve
Kori: Ha tudnál küldeni linket arról a Windows ADK-ról azt nagyon megköszönném.
#4 Adam3 éve
szaboi65 Köszönöm
#5 Kori3 éve

Idézet

Ha tudnál küldeni linket arról a Windows ADK-ról azt nagyon megköszönném.

Előfordulhat, hogy a végleges változat hivatalos megjelenése útán frissíteni fogja (A 8.1-nél is így történt.) a Microsoft, úgyhogy majd érdemes figyelni a hivatalos oldalt is. .)

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (4)66.7 %
Nagyon jó (2)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.