Microsoft Lumia 640 és 640 XL

A Microsoft alsó kategóriájába tartozó készülékek száma már eddig is elképesztően bő volt, hiszen ilyen a Lumia 520, 525, 530, 535, 630, és 635-ös. Így talán azt várnánk, hogy végre egy kicsit a felsőbb kategóriákban terjeszkedjen ki a cég, de meglepő módon egyenlőre mégsem tett így.


Ugyanis két újabb megfizethető telefonnal bővült a kínálat, a Microsoft Lumia 640-el, illetve a nagyobb kijelzős és egyébként néhol eltérő paraméterekkel is rendelkező 640 XL-el. Előbbi esetén 5, míg utóbbinál a képátló 5.7 colos, vastagságuk 9 milliméter, súlyuk 145 és 171 gramm.

Ami a további jellemzőket illeti, a kijelző mindkettő esetében HD felbontású, a 640-nél 294, míg az XL-nél 259 pixelsűrűségű IPS ClearBlack LCD. A processzor 1.2 Ghz-es, 4 magos, Snapdragon 400-as, 1 GB RAM-al és 8 GB tárterülettel. Mindkét telefon bővíthető microSD-vel, akár 128 GB-ig.


A kamera a kijelzőhöz hasonlóan egy szintén eltérő pont, a 640-esnél az előlapi 1, a hátlapi 8 Megapixeles, míg az XL esetén mindkettő nagyobb, az előlapon 5, a hátlapon 13 Megapixeles kamerát kapott. Ami az akkumulátort illeti, a 640-ben 2500 mAh-es, az XL-nél pedig már egy kicsit nagyobb, 3000 mAh-est tettek bele a redmondiak.

A telefonok Denim-es és Windows Phone 8.1-el érkeznek, amely majd Windows 10-re is frissíthető lesz. A 640-es és 640 XL 3G-s verzióinak ára 139 és 189 euró lesz, míg a 4G változata 159 és 219 euró környékén alakul majd.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vermilion 3 év
Szerintem nem meglepő hogy az alsó és középkategóriát célozták meg ,ezek azok a területek ahol némi kis esélye van a Lumiáknak a térhódításra.
Nagyon jó kis telók de a Microsoft elkövetett egy nagy hibát elaludtak a világ elment mellettük ,itt gyakorlatilag ugyanaz a helyzet mint desktopon csak fordítva, hiába jobb a másik az emberek megszokták azt ismerik és használják ennyi az egész!!
PREDATOR 3 év
Nagyon örülök neki,nekem most jelenleg egy 520-as van de ha kijönne az újabb változat lehet cserélnék egy újabbra,mert azért csak többet tud.Thumbs up
paradicsomleves 3 év
De mit ér egy jó kagyló ha szinte semmi alkalmazás nincs rá?
Játékok is alig vannak.
Ami a legidegesítőbb hogy mozilla firefox sincs rajta.
Nem bántam meg hogy androidra cseréltem a lumiámat.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!