E3 2015 - Ilyen volt az E3-konferencia 2015-ben (Összefoglaló)

2015. június 14-e és június 19-e között megvolt az idei Electronic Entertainment Expo (magyarul kb. Elektronikus Szórakoztatóipari Kiállítás), avagy röviden csak E3. A konferencia idén is Los Angelesben került megrendezésre és ez már a huszonegyedik volt a kiállítás történelmében. Ez minden gamer számára a legfontosabb rendezvény az évben és általában azok a játékok, amik itt nagyot szólnak, abból világsiker lesz.

lusipurr.com/wp-content/uploads/2009/06/e3.png

Az idei menetrend a következő volt: a bemutató-sorozatot a Nintendo kezdte, akik június 14-én, magyar idő szerint 16:40 és 17:00 között adták el az első műsorukat, őket követte a Bethesda 15-én hajnali 4-kor. Ezután a Microsoft következett, akik 18:30-kor kezdték el a műsorukat, majd nem sokkal utánuk jött az Electronic Arts, akik 22:00-kor kezdtek. Őket szorosan követte az Ubisoft, akik június 16-a éjfélkor adták le a konferenciájukat, míg a Sony pedig hajnali 3-kor. Ezt követően egy nagyobb szünet következett, ami után 18:00-kor a Nintendo jött megint, immáron egy nagyobb műsorral. A sort az E3-mon most bemutatkozó Square Enix folytatta 19:00-kor, közvetlenül a Nintendo-konferenciája után. Az E3-mat végül a most először megrendezett, asztali számítógép-központú PC Gaming Show zárta le, június 17-e hajnalán.

Ennek tisztázása után vegyük végig a prezentációkat egyesével, időrendben, kezdvén a Bethesdával, mivel a Nintendo első bejelentése elég nyúlfarknyira sikeredett és csak egy játékról beszéltek benne, így az majd a cég többi bejelentésénél lesz olvasható.

A hír még nem ért véget, kérlek lapozz!

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Doki12 2 év
It's perfect! Grin

De jó volt ezt végig olvasni, nagyon érdekes, volt, köszönöm WindowsFan Igaz 10 oldal, de érdekes 10 oldal volt Wink
vermilion 2 év
Bár a cikk nem érdekelGrin de azt kell hogy mondjam hogy ismét meggyőztél arról amit eddig is tudtam.
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/IqbKXW5.jpg
Driver 2 év
Szerintem is nagyon szép munka. Gyakrabban is írhatnál hasonlókat, akár kis terjedelemben is. Thumbs up
WindowsFan 2 év
@Doki12: Thumbs up Szívesen! Smile

@vermilion: Köszönöm! Smile

@Driv3r: Én is szeretnék írni, jelenleg 2 darab cikk is tervben van, amiből az egyik egy szoftverteszt, a másik meg egy hardvertesztnek ígérkezik. Híreket nem tudom, mikor fogok legközelebb írni, általában valami a fülembe jut és aztán gondolkozok rajta, hogy megírjam-e.
Szeptember és június alig valószínű, hogy lesz rá egy pár órám jól megírni.


Egy kis statisztika:
- A cikk megírásának kezdete: 2015.06.13.
- A cikk befejezésének dátuma: 2015.06.26
- Beleölt munkaidő: 1352+ perc (kb. 22,5 óra)
- Használt program: Microsoft Word 2013
- Szavak száma: 4203
- A cikket 156-an nyitották meg az 1. órában és 573-an az első 7 órában. Ez az eddigi legfelkapottabb cikkem.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)50 %
Nagyon jó (3)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!