Windows 7 - Egy furcsa frissítés bukkanhatott fel


Akik nemrégiben Windows 7-en frissítések után kerestek lehetséges, hogy bele futottak egy elég érdekesbe. Véletlenül ugyanis a Microsoft nyilvánosan is kiadott egy frissítést, amelyet nem szabott volna, mivel ezt csak privát tesztelési célra késztették.


A frissítés egy nagyon hússzú véletlen karakterekből álló nevet viselt és mint fontos frissítés volt feltüntetve. A Microsoft Community oldalán több felhasználó is jelezte és érdeklődött, hogy mindez mi is lenne. A 4,3 MB-os frissítés telepítése ugyanis többeknél is problémát okozott. Végül kiderült, hogy egy teszt frissítésről volt szó, aminek nem szabadott volna a nyilvános Update-re kikerülni.

Szerencsére valószínűleg a visszajelzéseknek is, ezt gyorsan észlelték és mostanra eltávolították. Bár a legtöbbeknek a frissítés telepítése sikertelen volt, egy hozzászólónak valahogy mégis sikerült annak telepítése, amely nem alakult szerencsésen, mivel instabillá tette rendszerét. A hibás frissítés érdekes módon csak Windows 7-en jelent meg, sem Windows 8 és Windows 10 esetén sem volt észlelhető. Ti találkoztatok vele?

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 pap szabolcs2 éve
én nem frissítek mert kevés a hely

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.