Már folyik a nagy karácsonyi leárazás Steam-en

A PC-s játékiparban is kezdetét vette az amit szinte mindenhol tapasztalhatunk, vagyis a karácsonyi leárazás. Steam-en közel két héten át, egészen január 4-ig, jelentős árcsökkenéssel lehet beszerezni a különböző nagyszabású címeket is, amely könnyedén lehet, hogy az eredeti ár felét jelenti.


Így érthető módon sokan várták ezen alkalmat, hiszen így nem csak az eredeti játékok szerezhetőek be olcsón, de ami fontosabb, hogy a fejlesztőket is támogathatjuk munkájukban. A jelenleg legkedveltebb és legnépszerűbb elemek között a következők is szereplenek:
  • Grand Theft Auto V: -40% (35,99€)
  • The Witcher III: -50% (29,99€)
  • The Elder Scrolls V Skyrim: -75% (7,49€)
  • Rocket League: -30% (13,99€)
  • Metal Gear Solid V: -33% (40,19€)
  • Just Cause 3: -20% (39,99€)

De nem csak önálló játékok terén, hanem teljes franchise és játékkollekciók esetén is igen jelentős árengedménnyel találkozhatunk, például a Star Wars Collection -77%-os, The Elder Scrolls franchise -60-75%-os, The Witcher franchise -50-85%-os, vagy éppen a Game of Thrones legutóbbi Ice Dragon szezonja -66%-os akciót kapott.

De a Steam-en nem csak magunknak vásárolhatunk játékokat, hanem szeretteinknek is, az ajándékkártyák segítségével. Ráadásul már két hétben belül arra is lehetőség van, hogy a vásárolt játékunkért kiadott pénzt teljesen visszatérítsék, amennyiben az mégsem nyerte el tetszésünk.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zolee 2 év
The Elder Scrolls IV Skyrim
helyett
The Elder Scrolls V Skyrim
A IV az az Oblivion

Admin: Igen, javítva.
hutoczky 2 év
www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/3154/karacsony2.jpg

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!