Microsoft Build 2016 - 5 perc alatt minden jegy elkelt


Idén is megrendezésre kerül a Build konferencia San Francisco-ban március 30 és április 1 között. Úgy tűnik idén elég nagy az érdeklődés a rendezvény iránt, mivel a jegyek egyes források szerint kevesebb mint 5, egy alkalmazottól származó Tweet szerint pontosabban kb. 1 perc alatt keltek el. Tavaly ez 20 perc alatt történt meg.


A Build konferencia nevéből adódóan elsősorban mindig is a fejlesztőknek szólt, tehát úgy tűnik van érdeklődés ilyen körben az új technológiák iránt. Önmagában persze már a Microsoft Hololens is rengeteg embert vonzhat, nem is beszélve például az új univerzális alkalmazások fejlesztéséről, vagy a platformok közötti hidakról.

A nagy jegyeladás még talán annak is köszönhető, hogy mindig szoktak valamilyen ajándékot adni a résztvevőknek, idén azonban hardveres ajándékra nem számíthatnak a résztvevők. Egyébként a konferencián akár apróbb bejelentések is történhetnek majd, amiért érdemes lehet követni az eseményeket. Ezt pedig nem csak az ott lévők tehetik majd meg, hanem bárki, mivel idén is lesz majd elő közvetítés a lényegesebb eseményekről.

Forrás: ZDNet

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 Attila1 éve
Nem csodálom,hogy ilyen nagy az érdeklődés-----

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.