Megjelent az iOS 9.3 Beta 7, közel a végleges verzió


A héten megérkezett a hetedik béta csomag az Apple operációs rendszereiből, amely már elérhető a publikum számára. A múlthét folyamán megjelent 6-os verzióról nem számoltunk be, mivel nem igazán volt miről, sőt az igazság az, hogy ebben az esetben sem lehet a rendszerek tekintetében sok mindenről beszélni.


Hiszen az új iOS 9.3, OS X 10.11.4 El Capitan, watchOS 2.2, és tvOS 9.2 béták ismételten semmilyen látható javítást nem hoztak. Valószínűleg a színfalak mögött ismételten csak apróbb hibajavítások történtek, vagyis szeretnének biztosra menni a fejlesztők. Továbbá érdekes még az is, hogy a tegnapi nap folyamán a korábbiakban megszokottnál jóval korábbi időpontban adták az új bétákat.

Mindez és az Apple jövőhétre időzített rendezvénye nem nagyon lehet a véletlen műve, tehát több mint valószínű, hogy ekkor kapjuk meg a stabil kiadást. Továbbá a március 21-ei bemutatón a pletykák szerint pár új eszköz is bemutatásra kerülhet, mint egy kisebb, kb. 4 colos iPhone verzió, illetve talán egy új iPad. De ezek mellet további kínálatbeli újdonságok/frissítések is lehetségesek lehetnek.

Forrás: Engadget

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! ()0 %
Nagyon jó ()0 %
Jó ()0 %
Átlagos ()0 %
Gyenge ()0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.