Új vezetőt kap a Windows Insider Program

Gabe Aul aki a kezdetektől fogva a Windows Insider Program vezetője volt nemrégiben átadta a stafétát, ami ez esetben egy nagy piros gomb, a program jövőbeli vezetőjének. Ez utóbbi pedig egy hölgy lesz, Dona Sarkar, aki már szintúgy jó ideje dolgozik a Microsoftnál.


Az biztos, hogy Gabe Aul munkájára panaszunk nem lehetett, mindamellett, hogy felügyelte a program cégen belüli működését, valamint a rendszerek kibocsájtását, a közösségnek Twitteren is mindig igyekezett reagálni az őrületes mennyiségű visszajelzésre, napi szinten. Ez pedig több 130 ezer követő mellet már önmagában kétségtelenül nem kis feladat lehet.

Felügyelete alatt összesen 35 PC, és 22 mobil előzetes került kiadásra az elmúlt másfél év folyamán, amely egyébként a korábbi Windowsok 2-3 előzeteseihez képest elképesztő mennyiség, na de erről szól ez a program. Az utóbbi időben azonban Gabe már a Windows and Devices Group részlegén mérnöki szerepben is tevékenykedni kezdett, és bebizonyosodott, hogy a két munka egyszerre történő végzése lehetetlen.

Tehát érthető módon olyannak kell átadni ezen szerepet, aki képes teljes mértékben foglalkozni a belsősökkel. Így került a képbe Dona Sarkar, akinek munkáit egyébként biztos ismerjük is, ha valaha használtunk Windowst. Mivel az ő, illetve csapata műve a Windows 7-es, Windows 8-as, illetve így 10-es Windows Intéző is, valamint a Windows keresője. De ide sorolható még az Automatikus lejátszás, Bluetooth, és Blu-Ray támogatás integrációja a rendszerbe.

Gabe szerint, valószínűleg a fentebbiek miatt is, nagyszerű szerepet fog betölteni a csapatban, és többet segédkezhet a munkájukban is. Értelemszerűen tehát mostantól érdemesebb lesz Dona Twitter oldalán feltenni az előzetesekkel, visszajelzésekkel kapcsolatos kérdéseket, valamint azt követni a jövőben kiadásra kerülő rendszerek kapcsán.

Forrás: Microsoft

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (3)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!