Új iOS 9.3.3 béta, már a 9.7 colos iPad Pro-n is


Megérkezett az Apple rendszereinek legújabb béta felhozatala, vagyis az iOS 9.3.3, OS X 10.11.6 El Capitan, és tvOS 9.2.2 második bétája, illetve a watchOS 2.2.2 esetén az első. Önmagában ez nem túl érdekes hír, főképp, hogy az Apple nem is osztott meg semmit arról, hogy milyen újdonságokat hoztak eddig a béták.

Az viszont mindenképpen említést érdemel, hogy a 9.7 colos iPad Pro esetén végre ez az iOS verzió, ha még csak kizárólag a tesztelőknek is, de ismét elérhető. Hiszen korábban a 9.3.2 visszavonásra került egy súlyos hiba miatt, így ezen eszköz tulajai a 9.3.1 használatára kényszerültek. Tehát itt végre valamilyen előrelépés látható a probléma orvoslásában.

A 9.3.3 végleges megjelenéséről sincs egyenlőre sok információ, az Apple jövőheti WWDC 2016 rendezvénye (június 13-17) talán kicsit még túl közelinek tűnik a kiadáshoz. Viszont új információkkal biztos gazdagodhatunk majd, akár a jövőbeli fő kiadásokról, mint az iOS 10, vagy OS X 11.15. Utóbbi esetén egyébként macOS-re való átnevezést is rebesgetik. Az érdekesebb újdonságokról természetesen igyekszünk majd beszámolni nektek.

Forrás: Neowin

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (2)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.