E3 2016 - Ezt láttuk idén Los Angelesben (Összefoglaló)

Idén immáron huszonkettedik alkalommal került megrendezésre az E3, avagy az Electronic Entertainment Expo. A rendezvény szokásosan az LACC-ben (Los Angelesi Kongresszusi Központ) volt lebonyolítva, kivéve az Electronic Arts konferenciája, ami a szomszédos Nokia Centerben volt. Az E3 minden évben egy hatalmas bemutató és a gamer-sajtó legnagyobb rendezvénye az évben. Bár az E3 leginkább a sajtónak és a befektetőknek van kitalálva, maguk a játékosok is előszeretettel nézik élőben vagy -extrém esetekben- mennek ki Amerikába, csakhogy láthassák, hogy a kedvenc fejlesztő cégük milyen játékokat fog kiadni a jövőben.


Az idei expót az Electronic Arts kezdte, akik június 12-én vasárnap 22:00 tartották konferenciájukat a Nokia Centerben. A következő nap, hétfőn 4 műsor is volt az E3-mon: a Bethesdáé (4:00-kor), a Microsofté (18:30-kor), a PC Gaming Show (20:30-kor) és az Ubisoft-konferencia (22:00-kor). Keddre már csak két konferencia maradt: A Sonyé (3:00-kor) és a Nintendóé (18:00-kor). Látható, sok cég tette a műsorát európai idő szerint hajnali időpontra, így itt, Magyarországon csak kevesen voltunk képesek élőben követni az eseményeket. De most pótoljuk be ezt a lemaradást és nézzük meg, hogy mit történt az idei E3-mon!

A hír még nem ért véget, kérlek lapozz!
Címkék: Kiemelt

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Driver 1 év
Ismételten le a kalappal. A főbb E3-as eseményeket ugyan követtem, de ebben még nekem is volt újdonság bőven. Köszi! Grin
Zsombi33 1 év
Köszi nagyon szépen sikerült !SmileThumbs up
WindowsFan 1 év
@Driv3r: @Zsombi33: Köszönöm! Smile Örülök, hogy tetszett nektek! Wink


Kis statisztika:
- Cikk megírásának kezdete: 2016.06.12. 21:00
- Cikk befejezése: 2016.06.25. 0:10
- Használt program: Microsoft Word 2016
- Beleölt munkaidő: 2224 perc (= 37+ óra) (ebben nincs benne az az idő, amit a szerkesztéssel töltöttem, pl: YouTube videók beágyazása, thumbnailek készítése)
- Szavak száma: 4994
- 400 oldalletöltés az első 3 órában. Enyhén elmarad a tavalyi cikktől (2015-ben kb. 50-nel több volt), de ez betudható a jelentős késéseknek és már nem annyira kapós a téma, mint pár nappal ezelőtt.

Szerk.: Most hirtelen eléggé felkapott lett a cikk; az 1000 oldalletöltés 10 óra és 38 perc alatt összejött. Tavaly 18 óra alatt jött össze az 1000, ha jól emlékszem. I am happy. Smile
@vitat6atlan: Persze, tudom. Örülök, hogy tetszik! Smile Thumbs up Csak persze a jó munkához idő kell. Smart
vitat6atlan 1 év
@WindowsFan: ez semmit nem von le a munkád értékéből, köszi a beleölt időt, szépen összegyűjtve és igényesen tálalva kaptuk a cikket.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)60 %
Nagyon jó (1)20 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)20 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!