Windows 7 - Frissítések keresésekor fellépő magas memóriahasználat javítása

Informatikusként 3 gépen tapasztaltam egy fura hibát. Amint elkezdett frissítéseket (Windows Update) keresni a gép, használhatatlanul lelassult és nagyon megugrott a RAM használat. A hibát minden esetben Windows 7-en tapasztaltam. Egy ideig egy parancssorból indítható megoldást próbáltam, de múlt hónapban megérkezett a hivatalos javítás.

Az általam tapasztalt probléma 3 gépnél áll fent. Mindben 2 GB RAM van. Ha elindult a frissítések keresése, nem ritka, hogy 1,8-1,9 GB fölé is felment a memóriahasználat. A Microsoft leírása alapján ez a hiba általában kevés memóriával rendelkező gépen fordul elő legtöbbször. Igaz nekem 64 bites Windows 7 esetén csinálta, de a hibajavítás létezik 32 bites változathoz is.

Amennyiben te is tapasztaltad a hibát, a cikk végén lévő linkre kattintva lehet tölteni a foltozást. Az oldalon lejjebb görgetve a Method 2 résznél válaszd ki az első két lehetőség közül a 32 vagy 64 bitest, majd utána a nyelvet. Attól függően, hogy milyen verziójú a Windows 7-esed. Ha nem tudod, hogy neked milyen van, megnézni a Windows + Pause Break billentyűkombináció lenyomása után tudod.


Ekkor előjön egy ablak, és a Rendszer típusa részen kiírja mit használsz éppen. Az utolsó két letöltési lehetőség a Windows Server 2008-at érinti, az nem az átlag felhasználókra vonatkozik. 2 gépen teszteltem, tényleg jól működik.

A frissítést innen töltheted le!
Címkék: Cikk

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)100 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!