Windows 10 Mobile 10586.545 összegző frissítés


Tegnap este új összegző javítás érkezett a Windows 10 Mobile tulajok számára, ez viszont továbbra sem a várt évfordulós frissítés. Valamilyen okból ugyanis egy nap késéssel adták ki ugyanazon javítást, amit például kedden PC-re is, vagyis a build 10586.545-öt. Tehát csak egy megszokott főképp biztonsági és kis fejlesztéseket tartalmazó frissítésről van szó.


Vagyis a Windows 10 évfordulós frissítés így még mindig nem jelent meg Mobile-ra, jelen pillanatban pedig szinte semmilyen konkrét információ nincs arról, hogy mikor szándékozik a Microsoft kiadni azt. Sajnos nincs más lehetőség mint továbbra is türelmesen várni.

Egy fontos változás azonban nemrég történt ami viszont a Windows 10-et nem támogató Windows Phone készülékeket érinti, ugyanis ezekre már nem lehet a Windows 10 Mobile-t telepíteni a Windows Insider alkalmazás segítségével. Korábban, mindannak ellenére, hogy több modell sem támogatta hivatalosan az új rendszert, a program keretein belül mégis lehetett telepíteni azt, ha a gyors, lassú, vagy Release Preview beállítások valamelyikét választottuk. Azonban most már ezekkel a beállításokkal nem fogunk semmit sem találni frissítések keresésekor.

Ezen mobil verziós frissítés esetén egyelőre nincs megosztott változási lista, a PC esetén volt, ugyanakkor az nem tartalmazott mobilos részeket. Amennyiben a későbbiekben akadna egy lista, természetesen frissíteni fogjuk a hírt vele.

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 janicomp1 éve
Hát ez nálam14393.67
#2 Driv3r1 éve
@janicomp Mert Windows Insider vagy. Smile
#3 funthomas11 éve
Meghalt a telefonom tőle (lumia 640 lte) . Se kép se hang. Windows Device Recovery Tool felismeri, de nem lehet vele helyreállítani, megcsinálni. A garancia meg lejárt! Szép frissítés! Sad
#4 zembergóc1 éve
Hm, nálam az előbb jelent meg a 14393.67-es frissítés, nem vagyok insider. :-) Lumia 535 DS
Windows 10 Education és Enterprise rendszerekre is befutott...

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (1)25 %
Nagyon jó (2)50 %
Jó (1)25 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.