Így követhető élőben az Apple előadása

Hamarosan megkezdődik az Apple előadása, amikor várhatóan lerántják a leplet a következő iPhone készülékről. Ezen kívül persze nem kizárt, hogy más eszközökről is szó essen, vagy hogy éppen az iOS 10-ről. Ahogy azonban mindig, az előadás nem feltétlen követhető minden eszközről.


Apple eszközök

Amennyiben rendelkezünk valamilyen Apple termékkel a dolgunk rendkívül egyszerű, mindössze el kell látogatni az Apple bemutatóra fenntartott oldalára. A lényeg az, hogy ezt a Safari böngésző segítségével tegyük, legyen szó iMac, MacBook, iPhone, iPad vagy akár iPod-ról. Ugyanakkor legalább iOS 7-re, vagy újabb rendszer futtató eszközre van szükség, mivel azok a Safari korábbi verziójával rendelkezhetnek.

Windows 10

Amennyiben Windows 10-t használunk, a dolgunk ugyanilyen egyszerű, szintén csak meg kell látogatni a hivatalos weboldalt itt szint Edge-ben. Ennek oka, hogy az Edge az egyetlen olyan böngésző a Safarin kívül, amely támogatja a HLS megosztási formátumot. Így nyilván akár a Windows 10 telefonokon is gond nélkül követhetőek az események.

Korábbi Windows, Linux és Android

Ezeken a rendszereken már sajnos trükközni kell, hogy követhessük az előadást, azonban itt sem túl nagy kihívás. Nincs másra szükség, mint egy médialejátszóra amely képes kezelni az .m3u8 formátumot. Erre képes például a VLC a Média → Hálózati műsor megnyitása menüvel és a lentebbi link beillesztésével. De természetesen rengeteg másik lejátszó is képes ezen formátumot kezelni. Ez alábbi megoldás, azonban az előadás kezdetéig nem fog működni, tehát addig nem lesz képes megnyitni azt:
http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8


Az adás helyi idő szerinti 19 órákkor veszi majd kezdetét, remélhetőleg így akit érdekel, már nem fog lemaradni róla.

Forrás: Neowin

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

vodi, Driver, Mikka1, bandi1969, diliske

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!