Elérhetőek az Android Nougat gyári és OTA telepítőképei


Már közel három hete, hogy megjelent az Android 7.0 végleges verziója a Google Nexus eszközei számára frissítés útján. Most pedig végre más lehetőségük is van az új Androidra történő áttérésre a Nexus tulajoknak, mivel elérhetőek lettek a gyári képfájlok, valamint az OTA telepítők is.


A gyári képfájlok, vagy ROM-ok segítségével pedig a telefon számítógéphez történő csatlakoztatása után könnyedén fel lehet varázsolni az Android Nougat-ot. Mindez persze teljes újratelepítést jelent, vagyis minden személyes beállítás is elveszik annak során. De aki ezt nem szeretné, annak ott vannak az OTA képfájlok, amelyekkel hasonló módon felfrissíthetjük telefonunk az új verzióra, de természetesen a személyes dolgaink megőrzésével.

A gyári képfájlok, valamint OTA képfájlok a Google fejlesztői oldalán keresztül így már a támogatott eszközökre elérhetőek. Ezek pedig a Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player, és Pixel C táblagép, valamint a Nexus 6 is, de az ehhez tartozó képfájlok pillanatnyilag még nincsenek fent. Szomorú módon a szintén két éves Nexus 5 esetében viszont már nem is lesznek Nougat ROM-ok, hiszen az már egyáltalán nem is frissíthető a legújabb Androidra.

Forrás: Neowin

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.