Kövesd élőben a Google előadását (Vége)


Magyar idő szerint 18 órakor veszi kezdetét a Google előadása, amelyet szokás szerint San Franciscóban tartanak meg. Szerencsére nem kell minden érdeklődőnek a helyszínre utazni, hiszen ahogy az illik, az előadást bárki követheti élőben a Youtubera streamelt adás segítségével. Ezt a beágyazott lejátszóval akár követlenül innen is lehet nézni:


A bemutató témájáról korábban már elég sok információ kiszivárgott, így nagyjából már tudni lehet, hogy pontosan miről is lesz szó. A Google főfogásként várhatóan két új telefont is bemutat majd, amely az eddigi Nexus készülékeit váltja, ezek pedig a Pixel és Pixel XL nevet viselhetik, és az Android 7.1-es verzióját futtatják majd (további részletek). Ezen kívül egy új táblagép is érkezhet, amely szintén a Pixel termékcsalád része lesz, és állítólag a Microsoft Surface Pro-hoz lesz hasonló. Ennek esetén pedig egy új Andromeda néven ismert rendszer bejelentése is megtörténhet.

De még biztosan lesz szó több egyéb újdonságról is, mint például a 4K-s minőségű megosztásra is képes Chromecast Ultráról, vagy a Daydream VR Viewer kiegészítőről. Az érdekesebb dolgokról külön cikkekben valószínűleg mi is be fogunk majd számolni.

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.