Ingyenesen letölthetővé tette az Assassin's Creed III-at az UbiSoft


Az elmúlt hét hónapban az UbiSoft ingyenesen tett elérhetővé olyan nagysikerű játékokat, mint a Prince of Persia: The Sands of Time; Tom Clancy's Splinter Cell; Rayman Origins; The Crew; Beyond Good and Evil; valamint a Far Cry 3: Blood Dragon. A kiadó méltón szeretné megünnepelni a harmincadik évfordulót, melyet csak "Ubi 30"-ként kereszteltek el.


A születésnapi promóció sajnos a végéhez ért, de utolsóként a 2012-es év egyik legjobban várt játékát, az Assassin's Creed III-at tették ingyenesen letölthetővé, mely megjelenését követően rögtön belopta magát a kritikusok és a játékostársadalom szívébe is. Remek játékmenet, tartalmas küldetések, és minimum 14-15 órás szórakozás.

Az Assassin's Creed III beszerzéséhez először látogassunk el az UbiSoft honlapjára, majd onnan töltsük le, és telepítsük az Uplayt, melyhez - ha még nem rendelkezünk vele - regisztrációra is szükség lesz. Miután ezekkel mind megvagyunk, ezután már probléma nélkül elkezdhetjük a sorozat harmadik részének letöltését, majd telepítését számítógépünkre.

Az UbiSoft egyébként jelente, hogy a szerver időnként érdekesen viselkedhet,
de legyünk türelmesek, míg minden problémát elhárítanak! Jó kalózkodást mindenkinek! .)

Küldj bátran üzenetet a hírrel kapcsolatban! Minden hozzászólás fontos nekünk!

A cikket írta: Kori

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 yakkodori2 hónapja
Mézesmadzag a többi részhez.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.