Elérhetőek a Windows 10 Insider Preview Build 14986 telepítői

A 14986-os Buildet kicsivel több mint két hete kapták meg a gyors (Fast ring), míg alig egy hete a lassú (Slow ring) gyűrűn lévő Windows Insiderek. A Microsoft korábbi ígérete alapján a héten elérhetővé tette a fentebb említett Build letölthető telepítőit, mellyel frissítés nélkül, tisztán telepíthető a Windows 10 Creators Update legfrissebb előzetese.


Jelenleg a 14986-os Buildtől nincs frissebb építés egyik gyűrűn sem, így a frissen közzétett telepítők különösen fontosak a bennfentesek számára, mivel az Insider csapat nem mentesít több előzetest az év végéig. A Windows Insider Program újraindul 2017 első hetétől, s rögtön egy általunk már említett újdonsággal (források többször utalnak rá) nyithatnak.

Ahogy azt már megszokhattuk a Windows 10 Insider Preview ISO Advanced oldalon közzétett ISO-fájlokat mindig egy hibajavító frissítőcsomag követi, melyet már elérhetővé tettek a Windows Update-en keresztül, s ezzel a kritikusabb hibákat valószínűleg kivégezték. A tapasz folytán a rendszer buildszáma 14986.1001-es értékre frissült.

Arról pontosan nincs külön említés, hogy ez a csomag milyen javításokat tartalmaz, de a frissített felülettel érkező Windows Defender problémáit mindenképpen orvosolni kívánják vele. A legutóbbi, azaz a 14965-ös Buildhez képet számos újdonságot tartalmaz a 14986-os építés, így ezeket a kevésbé bátrabb tesztelők is kipróbálhatják.

Korábbi cikkünkben már írtunk az "említett újdonság"-ról, de ez a pletyka egyre erősödni látszik több forrás által is, így a "Version 1703"-as jelölésű Windows 10 új fejlesztési szakaszba léphet januártól, mely fontos lépcsőfok lehet.

Pletykák vannak arról is, miszerint a csapat készül a "Branch" váltásra, így a jelenlegi "rs_prerelease" ág helyett januárban már egy másik fejlesztési küszöb elé nézhetnek majd az Insiderek. Erről eddig csak néhány forrás számolt be, de nincs kizárva, hogy esetleg a várva várt "rs2_release" ág is szóba jöhet majd, mely egyértelmű jelző lenne arra nézve, hogy itt már a véghajrában vagyunk.
Video forrása: onmsft.com

Megosztáshoz használjátok a cikk felső részében található gyors megosztási gombokat! (FaceBook, Twitter, Google+)
Küldj bátran üzenetet a hírrel kapcsolatban! Minden hozzászólás fontos nekünk!

A cikket írta: Kori

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kori 10 hó
Még van egy kis idő, mire lejön... Smile
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/UECqq6g.jpg
gabesz1 10 hó
Ezt kipróbálom, persze másik gépen..Smile
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/6Ad5y1Y.png
Kori 10 hó
Én szokás szerint virtuális gépre rakom majd fel. Néhány Build esetében szoktam ettől eltekinteni, de azoknak majdhogynem kifogástalannak kell lenniük. A 14986-os Build még friss, de lesz ma még frissebb Buildről is szó...
gabesz1 10 hó

Idézet

A 14986-os Build még friss, de lesz ma még frissebb Build is...

És kb. mikor? Akkor a 14986-ot ne is rakjam fel?Shy
Kori 10 hó
Nyugodtan, hiszen én is töltöm. Smile Az Insider Program változatlanul pihen. Szerkesztettem az előző kommentem végét.
gabesz1 10 hó
Kösz Kori..Smile
Kori 10 hó
Már elárulhatom, hogy szivárgás történt...
PREDATOR 10 hó
És ez Magyar nyelven mikor lesz meg?
sp3zoli 10 hó
Virtuális gépre telepítettem az Insider Preview Build - ket. Eddig soha nem volt gondom a frissítésekkel. A 14.971 is szépen futott, de a 14.986, minden ok nélkül újra indul. Frissítéskor nem volt semmi gond, eszközkezelőben minden rendben. Volt valakinek hasonló problémája?
Kori 10 hó
Én a mai napra hagytam a telepítést, mely rendben lezajlott. (VirtualBox v5.1.10)
A Windows Update-ről történő frissítéskor állt meg 56 %-on a letöltés.

Nem töltött le csomagot, és nem is csomagolt közben semmit. A VirtualBox-al lehet valami...
Megoldás: Gép/Reset és restart után rendben lezajlott a 14986.1001 frissítés. Smile

Most frissítem az 5.1.12-es verzióra.

U.i.: A VirtualBox frissítése megoldott a problémát. .)
sp3zoli 10 hó
OK. Köszi Kori!
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!