Windows 10 Creators Update build 15031 már mobilon is


Megint némi lemaradással érkezett a Windows 10 Creators Update 15031-es buildszámú mobilos kiadása, így az már tölthető a Windows Insiderek számára a gyors beállítások mellett. Ebben az előzetesben és valószínűleg már a következőkben sem fogunk újdonságokkal találkozni, itt is csak egy apróság került be, ami megemlíthető.

Újdonságok


Új megosztási ikon: Nem csak mobilon, de egyébként PC-n is egy új ikont kapott a megosztási parancs. Mostantól vélhetően ezt fogja a Microsoft minden termékében használni, tehát érdemes megbarátkozni vele, ha sokat használjuk ezt a funkciót.

Ismert hibák mobilon

  • Ebben az előzetesben nem lehet beszéd csomagokat letölteni.
  • Nem lehet új kártyát hozzáadni, valamint meglévővel fizetni a Microsoft Wallet alkalmazásban (jelenleg csak Egyesült Államok).
  • FONTOS: A Beállítások → Eszközök lapra való lépésekor az alkalmazás összeomolhat. Így új Bluetooth eszközök párosítása sem lehetséges ebben az előzetesben. A korábban már párosított eszközök viszont működni fognak.
  • A műveletközpontban lévő Bluetooth gyors elérési ikonja nem működik.
  • A Continuum nem működik vezeték nélküli módban. Dokkolóval viszont továbbra is problémamentesen használható.
  • A képernyő kivetítése (Miracast) nem működik ebben az előzetesben.

Nem csak mobilnál, de a PC kiadásnál is könnyen lehet, hogy ezek az utolsó olyan rendszerek, ahol utoljára találkozhatunk az újdonság résszel. A Windows 10 új kiadása, a Creators Update ugyanis már "Feature Complete", azaz funkció kész, tehát már csak a hibajavítások lehetnek hátra. Az áprilisra tervezett megjelenéssel erre pedig még akad némi idő.

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.