Windows 10 Creators Update build 15031 már mobilon is

Megint némi lemaradással érkezett a Windows 10 Creators Update 15031-es buildszámú mobilos kiadása, így az már tölthető a Windows Insiderek számára a gyors beállítások mellett. Ebben az előzetesben és valószínűleg már a következőkben sem fogunk újdonságokkal találkozni, itt is csak egy apróság került be, ami megemlíthető.

Újdonságok


Új megosztási ikon: Nem csak mobilon, de egyébként PC-n is egy új ikont kapott a megosztási parancs. Mostantól vélhetően ezt fogja a Microsoft minden termékében használni, tehát érdemes megbarátkozni vele, ha sokat használjuk ezt a funkciót.

Ismert hibák mobilon

  • Ebben az előzetesben nem lehet beszéd csomagokat letölteni.
  • Nem lehet új kártyát hozzáadni, valamint meglévővel fizetni a Microsoft Wallet alkalmazásban (jelenleg csak Egyesült Államok).
  • FONTOS: A Beállítások → Eszközök lapra való lépésekor az alkalmazás összeomolhat. Így új Bluetooth eszközök párosítása sem lehetséges ebben az előzetesben. A korábban már párosított eszközök viszont működni fognak.
  • A műveletközpontban lévő Bluetooth gyors elérési ikonja nem működik.
  • A Continuum nem működik vezeték nélküli módban. Dokkolóval viszont továbbra is problémamentesen használható.
  • A képernyő kivetítése (Miracast) nem működik ebben az előzetesben.

Nem csak mobilnál, de a PC kiadásnál is könnyen lehet, hogy ezek az utolsó olyan rendszerek, ahol utoljára találkozhatunk az újdonság résszel. A Windows 10 új kiadása, a Creators Update ugyanis már "Feature Complete", azaz funkció kész, tehát már csak a hibajavítások lehetnek hátra. Az áprilisra tervezett megjelenéssel erre pedig még akad némi idő.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

vodi, Driver, Mikka1, bandi1969

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!