Itt az első Windows 10 Redstone 3-as rendszer és amire számíthatunk


Dübörög tovább a Windows 10 Insider Programja, így a tesztelők a gyors frissítési beállításokat használva már elérhetik a 16170-es buildszámú rendszert PC-re. Ez pedig már nem az április 11-én megjelenő Alkotói frissítés, vagy Creators Update egy előzetese, hanem a következő főverzióé.

A Redstone 3 várható újításairól

Ezen kiadás neve egyelőre még nem is ismert, valószínűleg még a Microsoft sem döntött erről, így még csak a fejlesztési kódnevén, vagyis "Redstone 3"-ként tudunk rá hivatkozni. Ami pedig konkrétan ezt az előzetes verziót illeti, nem is lehet szinte semmilyen észlelhető változást találni benne a Windows 10 új stabil kiadásához, az Alkotói frissítéshez képest (Build 15063).


Azonban információmorzsák már akadnak bőven arról, hogy miket fog hozni az év második felében, vélhetően még ősszel megjelenő Redstone 3-as rendszer. Ez alapján a felhasználói felületen nagy változások következhetnek be, mivel a Microsoft egy új dizájn nyelvet fog bevezetni, amit Project NEON néven emlegetnek. Ennek jelenleg ismert rövid jellemzője annyi, hogy szinte mindenhol áttetszőséget láthatunk majd, beleértve az alkalmazások akár teljes felületét. Ezekről egy nagyon korai még nem megvalósított koncepció látható felül, a végeredmény még persze sokat valózhat.


A másik nagy áttörés, a korábban szintén ismertetett ARM processzorokon való teljes asztali programok futtatása. Erre mindössze a nemrég megjelent Snapdragon 835-ös chipkészletére lesz szükség, amelyet használva már lehetséges lesz a mobil eszközökön futtatni az x86-os architektúrájú programjainkat, azaz akár egy teljes Photoshop-ot. Ez nem csak a táblagépek, de talán végre a telefonok esetében is tartogathat valami különlegességet.

Ismert hibák az előzetesben

  • Néhány esetben a "Some updates were cancelled. We’ll keep trying in case new updates become available" üzenet jelenhet meg Windows Update-ben amikor ezt az előzetes próbáljuk meg letölteni.
  • Néhány alkalmazás és játék nem indulhat el, a hirdetési azonosító rossz beállítása miatt. Főképp ez azokat a felhasználói fiókokat érintheti, amelyeket a Build 15031-ben hoztak létre. Ha annál régebbi, vagy újabb, a hiba nem öröklődik.
  • Egy hiba miatt nem jelenhet meg a Windows Update olyan főképp firmware frissítéseinek értesítései (pl. Surface eszközöknél), amelyek újraindítást igényelnek. Ezek telepítésekor érdemes szemmel tartani a Settings > Update & security > Windows Update oldalt.
  • [Játékok] Néhány hardveres konfiguráción a játékos sávban a közvetítés előnézeti képe zölden villoghat. Ez a hiba a nézőknél nem jelentkezik, tehát sem a képet sem a minőséget nem befolyásolja, csupán csak számunkra van jelen.
  • A Windows Defender ikonján történő dupla kattintás nem nyitja meg azt.
  • A Surface eszközök nem frissíthetőek, ha van SD kártya behelyezve. Ezt a problémát egy hamarosan érkező illesztőprogram frissítés megoldja.
  • Az Edge fejlesztői eszköztárának ablaka olykor nem kerülhet fókuszba.
  • A műveletközpontban olykor előfordulhat, hogy egy értesítés törlése az összes többit is törli. Ebből az állapotból újraindítással kiléphetünk.


Forrás: Microsoft

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 gabesz121 napja
Aki kipróbálná, itt megtalálja az Iso fájlokat, és a nyelvi packot, tartalmazza a magyart is.
A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.
#2 geo5921 napja
csak az a bajom , hogy a nyelvi pakk nem működik nálam
#3 gabesz120 napja
@geo59 Lehet a Cab. fájlt nem jól telepítetted, annak működnie kell, kipróbáltam.
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/GSNAncI.png
#4 geo5920 napja
én a windowsra biztam az installt. lehet , hogy máskép kellene ? várom a segítséget
#5 gabesz120 napja
Tessék.
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/uecaloy.png
#6 crytek20 napja
Ebben benne van az a bizonyos "GAME" mód?...

Aktiválás a szokásos módon?..

Vízjel van?...

Köszönöm! Wink
#7 Lali20 napja
@crytek
Igen benne van a játék mód, az RS2 egykori előzetes buildjai óta, az aktiválás ugyan az, és sztem van vízjel, de közben tud magyarul is.
#8 geo5919 napja
gabesz1 köszönöm a segítséget. egy új telepítés már elfogadta
Smile
#9 geo5919 napja
újra inditásnál se változik a nyelv. valami egyébb trükk?
#10 gabesz119 napja
A rendszeren belül is állítsd be(át) a magyar nyelvet, és jónak kell lenni..Smile
i.imgur.com/AeAXBRd.png
#11 geo5919 napja
végül megoldva
#12 geo5914 napja
az újabb frissítés után most a posta szolgáltatás állt le
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.