Windows és Office telepítők gyors és egyszerű letöltése (TechBench)


Sok különböző módja van a Microsoft termékek letöltésének, amelyek javát már maga a cég is nyilvánosan elérhetővé tette a felhasználói számára. Azonban nem éppen mindig egyszerű folyamat felkutatni még a hivatalos letöltőoldalakat sem, amelyek olykor még némi extra hitelesítést is igényelnek, tehát a közvetlen letöltés nem garantált. Pont ebből a célból jött létre a TechBench nevű weboldal (ami a már nem létező Microsoft Tech Bench-re utal), amely összegyűjti a Microsoft szerverein fellehető letöltéseket, így nekünk csak pár kattintás szükséges és már tölthetjük is le azokat.


A weboldal maga talán nem igényel túl nagy magyarázatot: a listákból választva letölthetjük az összes jelenleg még támogatott stabil (Final) Windows kiadást, vagyis a Windows 7-et, a Windows 8.1-et, illetve a Windows 10 több verzióját, köztük a jelenleg legújabb Alkotói frissítést is (Redstone 2), számos nyelven! De innen elérhetőek még a teszt (Windows Insider) kiadások legfrissebb hivatalos telepítőit is. Aki pedig a Microsoft Office iránt érdeklődik, az sem fog csalódni, a 2007-es verziótól kezdve, a legújabb 2016-os kiadásig megtalálható bármely hivatalos telepítő.

Ahogy pedig említettük, a TechBench csak egy gyűjtemény a Microsoft szerverein fellelhető fájlokról, tehát biztosak lehetünk azok forrását illetően. Az oldal üzemeltetése mögött pedig nem más áll mint WZor csapata, amely szintén garancia arra, hogy valóban mindig a megfelelő telepítőket kapjuk kézhez. Ez úton is nagy köszönet remek munkájukért és reméljük az oldal sokáig fennmarad mindenki számára!

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 Driv3r4 hónapja
Lényegében egyébként azonos a Windows and Office ISO Download Tool-lal (heidoc.net), bár ezt szerintem sokkal kifinomultabban sikerült megoldaniuk WZor-éknak. Thumbs up
#2 figaro724 hónapja
Office 2016 -bol a 2015 szeptemberit akarja letölteni. Sad
#3 gthomma4 hónapja
Enterprise Windows 10- ből nincs magyar Sad
#4 Driv3r4 hónapja
Az Enterprise kiadások telepítőit a Microsoft nem is nagyon teszi közzé nyilvánosan, hiszen az az otthoni felhasználóknak nem is lehetne. Ahol pedig azok fent lennének (Technet), csak az arra jogosultak tudják letölteni. Nagyából hasonló a helyzet az Office-al is, ott sajnos meg nem nagyon hajlamosak minden kiadást rendszeresen frissíteni. Mint írtam ez az oldal egy Microsoft adatbázisnak tekinthető, tehát csak a nyilvánosan a Microsoft szervereiről elérhető dolgokat foglalja össze egy barátságosabb formában.
#5 Csicso824 hónapja
Egy UPDTATE-elt OFFICE 2016-nak nagy hasznát venném.
#6 bandi19694 hónapja
Nem tudom meg nyitni a weboldaltAngry
#7 Stone4 hónapja
Sziasztok. Letöltöttem a win 10 pro home hun iso fájlt, formátoztam a hdd-ét amelyiken előzőleg a win 10 pro verzió volt, az új telepítő a win 10 home verziót telepítette. valami ötlet, hogy a pro verziót telepítse?
#8 Driv3r4 hónapja
@Stone A gép alapból milyen Windows 10 verzióval érkezett? Mert ha Home, akkor lehetséges, hogy a BIOS-ból kiolvasásra kerül a termékkulcsod és automatikusan azt választotta (gyári telepítőknél ez így működik).
#9 dlaczko4 hónapja
Adj meg egy PRO licencet a Windows-nak es atvalt Home-rol Pro-ra. Nem kell ujratelepiteni sem.
#10 Botondkaa3 hónapja
Egyedül csak a verzió kiválasztása menüt adja be, de ott sem lehet semmit kiválasztani!
#11 bandi19693 hónapja
Köszönet!
Működik!
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.