Megérkeztek a legújabb Windows 10 összegzők (15063.447)


Június utolsó napjaiba és annak utolsó hetébe léptünk, így nem csoda, hogy a tegnap esti órák során megérkeztek a Windows 10 rendszerek ütemezett, minőségi, vagyis nem biztonsági jellegű fejlesztéseket hozó összegző javításai.


A Windows 10 alkotó kiadása esetén (Version 1703) az új Windows Update-en már elérhető KB4022716-os frissítéssel a rendszer buildszáma megváltozik 15063.447-re. Ezúttal nem csak PC-n, de mobilon is érdemes frissítések után keresni, ugyanis ez a javítás arra is megjelent. A frissítésben összesen 39 különböző hibafoltozás és fejlesztés található, ezek közül pár fontosabb:
  • Javítva a hiba, amely a KB4022725-ös frissítéssel jelent meg és 404-es hibalap nyomtatásával járt, az Edge valamint Internet Explorer 11-ben, ha csak egy kiválasztott részletet akartunk nyomtatni.
  • Javítva a hiba, amely miatt nem lehetett a gyártó illesztőprogramjával feltelepíteni a nyomtatókat, amennyiben az eszköz 4GB-nál kevesebb memóriával rendelkezett.
  • Javítva egy hiba, amely miatt a Kamera alkalmazás mobilon jelentős mennyiségű memóriát fogyasztatott.
  • Javítva a hiba, amely miatt az alkotói kiadásra történő frissítést követően nem lehetett arcfelismeréssel belépni.
  • Javítva a hiba, amely miatt az alkotói kiadásra történő frissítést követően a modemmel történő betárcsázás 633-os hibával meghiúsult.
  • Több stabilitási javítás Internet Explorer 11-ben
  • Megbízhatóbb Bluetooth kapcsolat több viselhető kiegészítőnél.
  • Javítva a hiba az NVIDIA illesztőkkel, ami miatt alvó módba lépéskor az illesztő működése 0x9f hibával leállhatott.
  • Megbízhatósági javítások a Windows keresőjében.
  • Több hálózati adapter problémája kijavítva, amelyek az alkotói kiadásra történő frissítést követően nem működhettek megfelelően.

De természetesen nem csak az alkotói kiadás, hanem a korábbi évfordulós kiadás (Version 1607) is kapott egy hasonló összegző frissítést KB4022723 néven. Ez esetben a rendszer buildszáma 14393.1378-ra változott és a frissítési előzményekben összesen 20 különböző fejlesztés/javítás került kiemelésre. Sőt az ezt megélező Version 1511, és még a legelső Windows 10, a Version 1506 (build 10240) is bővült új összegzőkkel.

Hirdetés

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 buhera22 napja
A frissítés után csak egy fekete képernyő fogad.A hétvégén telepítettem a Windowst; most rakhatom újra. Sad

Friss: Valószínű, hogy a CIS okozta. Más is hasonlóan járt.
https://forums.comodo.com/bug-reports...;msg861652
#2 figaro7222 napja
buhera!
Valamit nagyon el buheráltál Smile
#3 djbundy22 napja
Manuálisan telepítettem a KB4022723-at Windows 10 Enterprise LTSB 2016 VL RS1 (Anniversary Update) -re.
Pár perc alatt hiba nélkül felment, a rendszer buildszáma 14393.1378-ra változott.
Minden működik.
Thx
#4 g030222 napja

Idézet

de mobilon is érdemes frissítések után keresni, ugyanis ez a javítás arra is megjelent.

Csak sajnos még nem ért ide. Sad
MS Lumia 640 LTE nálam még várja.
#5 jenike522 napja
Tökéletesen működik!
#6 ertner22 napja
Várom én is a Lumia 640 LTE-re, de még csak "naprakész" választ kapok, már azért is mert ebben a buildben .414 neke egy-egy bug jelentkezett, főleg az SD-kártyával nem akar kibékülni. Cseréltem is már, sajnos. A boltban még semmi gond, de itthon minden ugyanaz. Állandó újraindulás, az ide telepített appok nem nagyon működnek. Várok türelmesen, mi mást is tehetnék???
#7 abdulka21 napja
Frissítés után az egyik gépemen kb egy óra után, semmilyen program nem válaszolt. Újraindítás után fekete képernyő. Másik gépen közvetlenül a frissítés után indítottam újra, és rögtön fekete képernyő a végeredmény.
#8 g030221 napja
ertner

Idézet

főleg az SD-kártyával nem akar kibékülni

Próbáltad a telefonban törölni az SD kártyát miután frissült 414-re? Igaz,előtte menteni kell a kártya tartalmát de lehet,hogy bejön.
Nekem ha frissül a telefon egy újabb kiadásra,frissítés után azonnal alaphelyzetbe állítom a telefont és újra beállítok mindent. És soha nem mentésből állítom vissza éppen úgy mint az asztali gépet sem állítom vissza mentésből.Igen,ez is plusz munkával jár de eddig még minden működik.
#9 Petrov1221 napja
Hol lehet beállítani hogy ne telepítse a frissítést azonnal? Halasztás vagy valami? A Gépház -> Windows Update-ben nem találom..
#10 Driv3r20 napja
@Petrov12 egy hétig van lehetőség a frissítések szüneteltetésére (az alkotói kiadástól). Ezt az említett Windows Update lap > Speciális beállítások oldalon tudod bekapcsolni.
#11 Zoli3020 napja
Nemigazán jött meg ez a frissítés még most sem... 413nál megállt a verziószám és nem elérhető több frissítés. Avagy félre értettem és ezt csak manuálisan lehet telepíteni?
#12 g030220 napja
Többek közt nekem sem jött még Lumia 640 LTE-re a mai napig sem. Majd jön ha akar. Nem szabad belemerülni ebbe a "frissítési mizériába" mert a végén még függőséget okoz,éppen úgy mint egyeseknél már mutatkozik az asztali pc és laptop tulajdonosoknál. Csak meg kell nézni az Üzenőfal hozzászólásokat,hogy a javító kedd előtt mindig ugyanaz a néhány ember érdeklődik,hogy lesz-e frissítés.
Ha lesz is,átlag felhasználó vesz észre valamit? Nem. Szerintem csak akkor lesz látványos ugrás ha Cortana magyarul megszólal. (erre meg azt mondanám: majd ha piros hó esik)
#13 arpysz744 napja
Segitség kellene. A most július 14.ei mindent átfogó nagy frissítés után a laptopomon win 10 pro a 64-bites rendszeren a legújabb OS 15063.483 akármelyik böngészöben levő online videók úgy facebookon,youtubon stb, az Adobe flashplayer új verziója totál elcseszett. Zöld pixelek ugrálnak a lejátszás alatt. Az uj adobe player ujratelepítésese után is ugyanaz. Gondoltam először valami jogvédelem miatt csinél így,de nem. Mindenhol azt csinálja video lejátszása közben. Az adobe beállitásainál a hardveres gyorsitás kikapcsolása után is ugyanaz(valahol olvastam ha totál zöld a videolejatszás adobbal a hardveres gyorsitas kikapcsolása megoldja,de nalam csak zöld pixelek ugrálnak). Mi lehet ez,valami ötlet vagy infót tudna valaki adni? Előre is köszönöm
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.