Windows 10 - 2017. szeptemberi minőségi összesítők

Tegnap este, vagyis szeptember 25-én új minőségi frissítések bukkantak fel a Windows Update-en több Windows 10 kiadás számára is. Ezek pedig rendszerint, a Microsoft által a hónap második felére ütemezett nem biztonsági jellegű frissítések.


Az új 2017-09 összesítő frissítés (KB4040724) a Windows 10 alkotói kiadása (Version 1703) esetén a rendszer buildszámát 15063.632-re növeli meg. A hivatalos változási lista alapján mindössze két fejlesztés és hibajavítás került be:
  • Megbízhatósági és általános javítások a mobil adatkapcsolatoknál.
  • Javítva egy hiba a Microsoft Edge-ben, amely miatt a KB4038788-as frissítés telepítését követően abban teljesítménybeli problémák léphettek fel, amíg a böngésző újra nem lett indítva.

De ezzel egy időben a korábbi, évfordulós kiadás (Version 1607) is frissült, immáron a 14393.1737-es buildszámra. A KB4038801-es frissítésben fellelhető fejlesztések és javítások a következők:
  • Frissítés a BitLocker.psm1 állományban, így az a jelszavakat már nem naplózza, amennyiben a naplózás be van kapcsolva.
  • Javítva egy hiba a Lock Workstation-ben (munkaállomások zárolása), ahol a munkaállomás nem zárolta magát amikor az okos-kártya eltávolításara került.
  • Javítva egy hiba a hitelesítőadat-kezelőben, amely miatt az üresen hagyott jelszavak összeomlaszthatták annak működését, amikor a jelszó bekérésre került volna.
  • Javítva egy hiba, amely a hozzáférési token nem megfelelően került bezárásra a WMI lekérdezések során.
  • Javítva a hiba, amely miatt a klónozott fájl mérete nem megfelelően került meghatározásra ReFS fájlrendszerben.
  • Javítva a STOP 0x44 hiba a Npfs!NpFsdDirectoryControl-ban.
  • Javítva a 0x1_SysCallNum_71_nt!KiSystemServiceExitPico hiba.

Amennyiben probléma adódna az összegző frissítések letöltésével vagy telepítésével, azok önálló telepítői a Microsoft Update katalógusából beszerezhetők:

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

ismerosferfi, lordvarys

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!