Windows 10 Őszi alkotói kiadás magyar telepítők (by oprend)

Mivel igen nagy érdeklődést látunk az új Windows 10 kiadás elkészülte miatt, így akárcsak a Windows 10 alkotói kiadásának kiszivárgása idején, úgy most is elkészítettük és közzétesszük számotokra a Windows 10 őszi alkotói kiadásának magyar nyelvű telepítőit.


Ezen telepítők a Microsoft Windows Update szervereiről származó, ESD képfájlokból készültek, melyeket a rendszer a kiadásfrissítéshez használ. Mi ismét csak annyit tettünk, hogy átkonvertáltuk ezeket a szokásos ISO formátumra, amit már fel lehet használni frissítés mellet tiszta telepítésre is. A telepítők a Windows 10 S, Home, Pro és Education (valamint N-es, Windows Media Player nélküli) kiadásait tartalmazzák.

Windows 10 Őszi alkotói kiadás magyar telepítők (by oprend):
64 bit 32 bit

Aki esetleg saját maga szeretné ezt megismételni, vagy más nyelvű kiadást készíteni, a teljes ESD képek listája ezen az oldalon megtalálható (ezek mindegyike Microsoft szerverre hivatkozik). A visszafejtéshez szolgáló decrypter pedig innen tölthető le. Mindkettőért ismét köszönet jár WZornak.

Mint már ismert a "végleges RTM" Windows 10 őszi alkotói kiadás (version 1709) a build 16299.15-ös rendszer lett. Azért is tettük ezt idézőjelbe, mivel mint ahogy minden Windows 10 főkiadás ez is fog még több összesítő frissítést kapni, melyek hibajavításokat és apróbb fejlesztéseket tartalmazhatnak.

Ezen összesítő frissítések automatikusan települni fognak erre a kiadásra Windows Update segítségével megjelenésükkor. Így aki már most telepíti szeretné sem veszíthet sokat. Ugyanakkor a rendszer stabilitása még sokat fog változni ezeknek köszönhetően, így a várakozók sem lesznek semmiféle hátrányban.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zoli30 11 napja
Köszönjük Smile Rufussal tökéletesen kiírható pendrivera Smile Tiszta telepítés most következik.
petfloyd 11 napja
Wink
Maszi65 11 napja
THX!
A méretük bájt pontossággal megegyeznek az általam készítettel, profi nem vagyok talán éppen ezért nem értem, hogy miből adódik az eltérő ellenőrzőösszeg (hash - sha1 stb.).
Driver 11 napja
A fájlméret és a tartalom lehet, hogy teljes mértékben azonos, de a létrehozás dátuma már nem. Ebből kifolyólag az ellenőrzőösszeg is más lesz.
Maszi65 11 napja
Köszönöm a választ. Smile
Zoli30 11 napja
Feltelepitve. Smile Igaz alig 5perce használom de hibával még nem találkoztam. Ha lenne akkor jelzem. Pozitívum: látványosan gyorsabb az indítás és a reakció idő, nem gondolkodik tölt annyit. Ugyanezek 1703nál már az első indítás által se voltak így.
Csabi1984 11 napja
Szia igen én nekem is az első tapasztalat a gyorsabb indulás Grin
degu61 11 napja
Nem értem,hogy az RS3-nak elméletileg jobbnak kellene lenni,inkább rosszabb. RS2 semmi gond,ennél meg kikapcsolás vagy újraindítás után nem reagál se a start menü gombra sem az edge nem indul el,feladatkezelő kijelentkezés utána jó.Vissza raktam a jól bevált 2016 LTSB-t.
Windows NT 8 napja
Remélem ebből már lesz LTSB verzió, nekem is az LTSB vált be, otthoni gépen pedig a Server 2016 van egy SSD.
Az LTSB-t vagy a szervert szeretem mert nincs benne az előtelepített rengeteg szemét. Sajnos ahogy fejlődik a Windows 10 és jönnek az újabb kiadások azzal együtt egyre több hasznavehetetlen applikációval tömik meg a Windows telepítőt és ezért már lassan egy 8 GB pendrive sem lesz elég a telepítőnek. Én az MS réséről csak az áruház ikonját tenném ki és aki akarja letölti a neki szükséges appokat, ráadásul a jól bevált módszerrel már nem is sikerült letörölni őket. Így kénytelen vagyok a Servert vagy az LTSB-t használni.
Windows NT 8 napja
Épp most kerestem rá a következő LTSB kiadás időpontjára, több cikk is foglalkozik vele és úgy néz ki sajnos 2019 várni kell az újabb LTSB kiadásra, addig be kell érni a 2016-os kiadással.
JoeFromHun 6 napja
Szerintem meg pont, hogy talán a legjobb lett ez a kiadás az eddigiekkel szemben! Thumbs up
Lacikaa 11 napja
Windows 7-em van le lehet frissiteni erre a windowsra?? Smile
Maszi65 11 napja
Igen. Bár előfordulhat, ha régi a gép, a processzor nem támogatja az új rendszert.
AmbrusKrisztian 11 napja
nem változott a vírusírtó
kertesdavid 11 napja
üdv akkor ezt ha feltelepitem nem tünnek el az adataim windows-os alkalmazásaim sem?
a válaszaitokat előre is köszönömWink
g0302 11 napja
Pontosan nem értem,hogy milyen adatra és windowsos beállításra gondolsz,de minden programod,személyes beállításod törlődik ha tiszta telepítést csinálsz,ha az ISO-t kiírod pendrivera vagy lemezre és onnan bootolva telepíted.De telepítéskor választhatod a nem tiszta telepítést,a fájlok megtartását.Akkor viszont lesz egy terjedelmes Old mappád amit törölni kell telepítés után.
De ha elindul a telepítés adja magát,hogy mit válassz.
Tamas88 10 napja
Bootolva nehéz lesz, mivel akkor azt mondja, hogy a Windows-ból kell elindítani. Amire gondolsz, az amikor kijelölöd a lemezt, és megkérdezi, hogy már van egy Windows rajta, és hogy meghagyja-e, és ekkor lesz egy jó nagy Windows.old mappa.

Tehát ami kell neked, az, hogy a Winen belül elindítod a telepítést, és a frissítést választod, ekkor semmi sem fog törlődni, illetve a telepített programok is megmaradnak, mondjuk ekkor is lesz egy Windows.old mappa, amit szintén ki lehet törölni.
Magyar88 10 napja
Elnézést kérek a talán hülye kérdésért de ezt lehet úgy is probléma nélkül telepíteni hogy pc-n moutolom és simán telepítem mint akár egy játékot vagy föltétlenül csak tiszta telepítés és pendrive vagy dvd-re írással lehet normálisan telepíteni?
JDboy 10 napja
Attól függ mit szeretnél. Ha tiszta telepítést akkor csak DVD, pendrive, vagy a D meghajtóról, aminek az eljárása többek között itt is megjelent már.
http://oprend.hu/index.php?readmore=1949
Bár ebben még a W10-ről nem esik szó, mivel nem volt.
De.
https://www.youtube.com/watch?v=VBeOI...BeOIgB33rQ
centralpc 10 napja
Köszönjük! Itt nincs semmi kulcsbekérés, szépen tudtam frissíteni! Smile
zsoky 10 napja
Hat felesleges volt feltenni.semilyen programot nem enged telepiteni....
figaro72 10 napja
A Microsoft szerverein is így honosítva volt, vagy utólagosan raktátok Ti rá??
Driver 10 napja
Nem ez már eredetileg is magyar nyelvű képfájl volt. Mi csak az MS szerverein lévő ESD-ből visszafejtettük ISO telepítőképekké.
JDboy 10 napja
@zsoky
Véletlenül nem az S verziót telepítetted?
Ma reggel raktam fel a Pro-t és minden OK
http://kephost.com/image/BDLV
https://www.hwsw.hu/hirek/57184/micro...iadas.html
zsoky 10 napja
Igen azt tettem fel. Melyik a pro verzió?
JDboy 10 napja
http://kephost.com/image/Bnbt
Persze nem tudjuk hogy neked mi volt előtte telepítve, Home vagy Pro. Ez az aktiválás miatt fontos, hacsak előzőekben nem valamilyen KMS-el, vagy Microsoft Toolkit-el volt 180 napra aktiválva és most is így akarod. De ha nem akkor azt a kiadást tedd fel ami előzőekben digitális licenszel lett aktiválva Win 7, 8, vagy 8.1 kulcsával, vagy valamilyen trükkel.
halaszy 10 napja
Frissítettem, tökéletesen működik, C2D E8500, 6 GB RAM
Magyar88 10 napja
Feltettem hiba benne hogy az új hangkártya driverem nem hajlandó települni csak a régebbi belőle! Nem tudom mi kínja lehet. Ettől eltekintve maga a rendszer egész jó lett és stabil na meg számomra nagyon hasznos újításokat tartalmaz mint pl az éjszakai mód is . Smile
halaszy 10 napja
Eddig is volt éjszakai mód...
Teofil79 10 napja
Feltettem virtualboxban. Bármit szeretnék rendszergazdaként futtatni, ezt kapom:
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/08/869hiba.jpg

Mi lehet ez? Még soha nem futottam bele ilyenbe. Kétszer is feltelepítettem, mindkétszer ugyanez a hiba.

Google általában az én jóbarátom, de most elfordult tőlem, pedig egy órát eltöltöttem vele. Sad
Fernandohu 10 napja
Nincsen esetleg több partíció a gépen,ha van a 2. partíción nincs valami linuxos cucc vagy valami más?
Fernandohu 10 napja
A hibát több felhasználói visszajelzés alapján valószínűleg egy eltérő Hangséma okozza, így próbáld meg beállítani a Windows alapértelmezett sémát az alábbiak szerint:
Nyomd le a Windows+X billentyűket, majd válaszd a Vezérlőpult elemet a listán.
A jobb felső sarokban a Nagy ikonok nézetre váltva lépj a Hang elemre.
A megjelenő panelen lépj a Hangok fülre és a Hangséma: alatti legördülő menün válaszd a Windows alapértelmezett sémát, majd kattints az Alkalmaz és OK gombokra.
Teszteld a működést.
Teofil79 9 napja
Kösz a tippet! Sajnos nem működik így sem. Majd megvárom a 17-ét.
tothjani 10 napja
Én is felraktam egy G2130-as Pentium procis gépre,tiszta telepitéssel, igaz csak HTPC-nek használom de megy rendesen PLEX szerverről már 2 filmet át is zavartam a TV-re, a NET pedig olyan mint volt.
Egy dolognak örülök az USB3-as külső Wincsi hibátlanul csatlakozik eddig valamiért csak akkor látta hármasnak ha újra indítottam és beléptem a BIOS-ba. Smile
cbalazs 10 napja
Ahogy rufusal kiirtam pendrive ra és feltelepítettem sajnos le is szedtem. Az Áruház és a startmenüben szereplő ikonokra kattintva semmit sem tudtam elinditani.

Minden probálkozás után azt kaptam vissza, hogy nincs internet kapcsolat. Már egyszer az insider program regisztrációval le tudtam tőlteni. Csak az zavart amit az asztal jobb alsó sarkába kiirt. Azt a szöveget, hogy tudom eltűntetni az asztalról??
jano222 9 napja
Köszönöm a megosztás!
Az Enterprise változat érdekelne engem, esetleg ha elérhető lenne, feltennétek azt is?
Köszönöm szépen előre is!!!
halaszy 9 napja
Ezt a háttérképet honnan lehet letölteni?
kishellboy41 9 napja
halaszy 9 napja
Köszönöm Smile
dolfi 8 napja
Mivel a Windows 10 kezeli az ISO fájlt, ezért csak simán duplán kattintottam az ISO fájlra, megjelent a fájlkezelőben a teljes mappaszerkezet, ott katt a setupra és kész is. Még néhány értelemszerű kattintás és kész a telepítés. Utána a Windows old mappát töröltem és működik a rendszer. Az old mappát nem csak simán töröltem, hanem a beépített rendszerkarbantartóval, a rendszerfàjlokat töröltettem. Gyorsabban indul, viszont néhány utólag telepített program "nehezen felvaràzsolt liszenszébe belenyúl, azokat újra kell telepíteni. (pl. Ashampoo winoptimizer).
opus25 8 napja
Én nem tudom srácok, de csak úgy a gépről elindítva a telepítőt, bizony termékkulcsot kért a kis dögje, igaz a frissítést nem engedélyeztem, lehet az volt a hiba de én arra gondoltam hogy a win rendszerhez keres frissítést...ezután tiszta telepítéssel gond nélkül felment eddig jónak nevezhető, de én is visszaváltok az LTSB verzióra, ez a sok app tényleg fölösleges....igaz mutatósak, de sok hasznuk tényleg nincs....illetve egy bónusz kérdés, itt olvastam valahol hogy a 1511-es berzió nem kap több frissítést? Ez gondolom a 2015-ös LTSB Enter-re csak nem igaz?
degu61 8 napja
Az LTSB verzióknak 10 év támogatása van.
dolfi 7 napja
Mivel a Windows 10 kezeli az ISO fájlt, ezért csak simán duplán kattintottam az ISO fájlra, megjelent a fájlkezelőben a teljes mappaszerkezet, ott katt a setupra és kész is. Még néhány értelemszerű kattintás és kész a telepítés. Utána a Windows old mappát töröltem és működik a rendszer. Az old mappát nem csak simán töröltem, hanem a beépített rendszerkarbantartóval, a rendszerfàjlokat töröltettem. Gyorsabban indul, viszont néhány utólag telepített program "nehezen felvaràzsolt liszenszébe belenyúl, azokat újra kell telepíteni. (pl. Ashampoo winoptimizer).
(Update: A frissítést választottam, nem az új telepítést, így megmaradt mindenem.)
vfts69 7 napja
Köszönet ! Mint mindíg tökéletesen működik !
wolfman72 6 napja
Felraktam a gépre, de a postánál ha új fiókot akarok hozzáadni, azt írja ki hogy nincs internetkapcsolat (holott van) . Van valakinek ötlete a segítségre, vagy várjak a frissítésekre ?
kisapa63 4 napja
Ezzel frissíteni is lehet ugye nem csak tiszta telepítést csinálni?
papoca 3 napja
Köszönet ! Asus laptopon minden tökéletesen működik !
byStan97 3 napja
amit eddig észrevettem, hogy az usa verzióban valamivel szebb ikonok vannak, mint a magyarban, gondolok itt az asztal, képek, doksi mappák kidolgozottságára, illetve mindkét verzióban elvan tolódva a meghajtó ikon és információja valamivel jobbra.
aki Intel kártyát használ, az az updatettel szedesse le, különben hardware error lesz.
Juxtapoz 1 napja
már lehet tölteni

Windows ISO Downloader [5.21.]

www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/17/58454545.jpg
Criosphinx 1 napja
Ezt az erőszakos szarházi MS brigádot komolyan..... most már mindig visszatelepül a Facebook, Twitter, és a Hírek.
Olyan kis apró ám rengeteg bosszantó dolgaik vannak hogy sokszor gondolkodom visszatérek a 7-re.
Juxtapoz 1 napja
már lehet tölteni

Windows ISO Downloader [5.21.]

www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/17/4185555.jpg
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/17/58454545.jpg
Criosphinx 1 napja
Ezt az erőszakos szarházi MS brigádot komolyan..... most már mindig visszatelepül a Facebook, Twitter, és a Hírek.
Olyan kis apró ám rengeteg bosszantó dolgaik vannak hogy sokszor gondolkodom visszatérek a 7-re.

Egyébként ha módosítom a hozzászólásomat akkor miért lesz belőle új hozzászólás? (a régi is megmarad)
Juxtapoz 1 napja
ezt én is most vettem észre Grin
dupla lesz + az új módosítás ott lesz
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

ismerosferfi, lordvarys

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!