Windows 8 - 90 napos próbaidőszak meghosszabbítása

A Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverziója elsősorban cégeknek és vállalatoknak készült, akik így kipróbálhatják az új rendszert, mielőtt annak megvásárlása mellett döntenének!


De szerencsére nemcsak cégekre van korlátozva a letöltés, így mi "mezei" felhasználók is kipróbálhatjuk a rendszer képességeit! (Én jelenleg is ezt használom!)

A Windows 8 próbaverziója telepítéskor nem kér kulcsot, települ szépen, ahogy kell! Azonban, amikor internetet észlel telepítés után már aktiválja is magát 90 napra! Minden funkciójával teljes értékűen használható a rendszer!

Vagyis eddig lehet jogtisztán használni. Ezután aktiváló kulcs hiányában már csak a rendszer újratelepítésével használható a Windows 8 próbaverziója! Csakhogy, itt is működik a Windows 7-nél is probléma nélkül alkalmazható rearm! (Alaphelyzetbe állítja az aktiválási adatokat!)

Windows 7-nél ugye a 30 napos próbaidőt lehetett 3-szor meghosszabbítani, így 90 napig volt használható a Windows aktiválás nélkül!

A Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverziójánál (És persze a Windows 7 Enterprise 90 napos próbaverziójánál is!) is alkalmazható ezen eljárás, amelynek során 1 alkalommal újabb 90 nappal meghosszabbítható a próbaidőszak, amellyel így már 180 napig használható a rendszer!

Nincs más dolgunk, mint a 90 nap leteltével a Parancssori ablakba Adminisztrátori jogokkal írjuk be:
slmgr /rearm


Majd indítsuk újra a rendszerünket és az asztalon ismét csak azt olvashatjuk majd, hogy 90 napunk van a rendszer kipróbálására!

Ha időközben akadna a rendszerhez való kulcs, akkor minden gond nélkül teljes értékű időkorlát nélküli verzióvá válik!

A Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverziójáról Driv3r kolléga készített egy cikket korábban ajánlom figyelmetekbe: Windows 8 Enterprise 90 napos próbaverzió

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el véleményeteket a hírrel kapcsolatban! Smile

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Attila 5 év
Szia Kori! Ismét találkozunk .
Üdv.
Attila
Smile
atosz29 5 év
Remek lett a cikk.! B) Thumbs up
Kori 5 év
Köszi srácok! Smile

Üdv Kori
Rob65 5 év
Szia Kori !

ez biztosan így van, hogy - a korábbi gyakorlattól eltérően - most a Win8 Enti trialja esetén lehetőség lesz a véglegesítésre is ? Most nem a rearmra gondolok ...

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!