Internet Explorer 10 a Windows 8-ban!?

A Microsoft még csak éppen hogy kiadta az Internet Explorer 9 RTM verzióját,de már külföldi weboldalakról pletykák és információk röppentek fel a Microsoft következő Internet Explorer 10-es böngészőjéről!

Windows 8 "Aero Lite" képernyőfotók!

Ez a legújabb információ, amely a winreview.ru oldal jóvoltából szivárgott ki. Úgy néz ki, hogy a téma még mindig a munka folyamatban van, csakúgy mint az egész operációs rendszer, de látható néhány olyan elem is amely korábban nem.

Végre letölthető az Internet Explorer 9 RTM!

Végre eljött Március 15.-e és a Microsoft az Internet Explorer 9-et hosszú fejlesztés és várakozás után végre letölthetővé tette a nagyközönség számára.
Internet Explorer 9 közel 40 nyelven így magyarul is letölthető!

Windows 8 - Explorer screen shot szivárgás!

A Microsofttól továbbra is szivárognak a Windows 8-ról információk és képek az internetre. Ezúttal egy kép szivárgott ki,amely azt mutatja meg,hogy a nyelvi fájlokat már eleve tartalmazni fogja a következő Windows-verzió.

Windows 8 - Újabb kiszivárgott képernyőfotók!

Újabb kiszivárgott képernyőfotók láttak napvilágot a Microsoft legújabb operációs rendszeréről.
A két képernyőfotót orosz barátainknak köszönhetjük,amelyekkel bepillantást nyerhetünk,hogy mégis milyen irányba tart a Windows 8 fejlesztése.

Elkészült Internet Explorer 9 RTM!

A Microsoft legújabb Internet Explorer 9-es böngészője, pár nappal a végleges változat megjelenése előtt már elkészült és néhány orosz oldalra információk szivárogtak ki.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.