Letölthető a Google Chrome 10!

A Google kedden este letölthetővé tette böngészője legújabb 10-es verziójának végleges kiadását. A cég szerint ez a verzió gyorsabb a 9-es kiadásnál és egy teljesen újragondolt beállítóablakkal érkezik.

Mozilla gyorsjavitás

Néhány nappal ezelőtt a Mozilla egy javító csomagot jelentetett meg a Firefox és Thunderbird szoftverekhez,amelyben több kritikus hibát javítottak a fejlesztők.

Elkészült a WinRAR 4 végleges változata

Sokan szeretik és kedvelik a WinRAR nevű tömörítő alkalmazást és azoknak most jó hírem van végre letölthető a teljes változat is,bár egyenlőre csak angol nyelven!

Update: Már magyarul is elérhető!

IE6 visszaszámlálás

Az Internet Explorer 6 a világ egyik legjobban utált böngészőjévé vált napjainkra. A Microsoft már évek óta nem is frissíti a böngésző ezen verzióját és most szeretne végleg leszámolni vele egy visszaszámlálás formájában. Ennek céljából létrehozta theie6countdown.com nevű weboldalt.

Firefox 4 RTM hamarosan!

A Mozilla a múlt hét végén kiadta a Firefox 4 tizenkettedik béta verzióját, és egyben azt is megerősítette, hogy ez lesz a Firefox utolsó előzetes kiadása.
Ez azt jelenti, hogy végre elkészülhet a Firefox végleges 4-es számú verziója, amelynek kiadása már csaknem fél éve húzódik.

Windows 8 - Milestone 3 fázisba lépett!

Korábbi kiszivárgott információkat beigazolva a Windows 8 elérte a 3. mérföldkő fázist.
A Milestone 3 első build-je már el is készült és az aktuális build szám a következő: 6.2.7956.0.winmain_win8m3.110228-1701

Windows 8 és SP2 infók

A WZor.net oldalról újabb hasznos információk kerültek nyilvánosságra, többek között a Windows 8 várható megjelenési időpontja és a Windows 7 SP2 kiadásának időpontja.

Kész a Windows 7 SP1

A WZor.net bejelentette és kiszivárogtatta a végleges változatát a Windows 7 első szervízcsomagjának. A végleges verziószám 7601.17514.win7sp1_rtm.101119-1850 lett.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.