Windows 8 és SP2 infók

A WZor.net oldalról újabb hasznos információk kerültek nyilvánosságra, többek között a Windows 8 várható megjelenési időpontja és a Windows 7 SP2 kiadásának időpontja.

Kész a Windows 7 SP1

A WZor.net bejelentette és kiszivárogtatta a végleges változatát a Windows 7 első szervízcsomagjának. A végleges verziószám 7601.17514.win7sp1_rtm.101119-1850 lett.

Kiszivárgott a Windows 7 SP1 RC

Internetre szivárgott a Windows 7 Service Pack 1 Release Candidate változata és már letölthető különböző fájlmegosztó oldalakról, de egyenlőre a Microsoft még nem tette nyilvánossá.

Windows 8 2012-ben!

A Microsoft hollandiai képviselője véletlen a Windows 7 szülinapjakor egy sajtóközleményben leírta hogy mikor fog megjelenni a Windows 8 (egyesek szerint Windows Next).

Boldog szülinapot Windows 7

Pontosan egy éve 2009. október 22-én jelent meg, a Microsoft legújabb operációs rendszere. Ez alatt az egy év alatt 240 milliót adtak el belőle, amivel rekordot döntött és az eddigi leggyorsabb ütemben értékesített operációs rendszerré vált.

A Windows 7-től boldogabbak a felhasználók

Még sosem voltak elégedettebbek az amerikai felhasználók PC-ikkel, mint napjainkban, ezt jelzi az amerikai fogyasztói elégedettségi index növekedése, amely a Windows 7 premierjét követően ugrott meg jelentősen!

Svájc is Windows 7-re vált át

Svájcban is bedőlni látszik az a sok éve húzódó projekt, (mint ahogy Ausztriában, Németországban és Oroszországban is) amely az ország közigazgatási rendszereit a Windows helyet Linuxra próbálták meg átállítani. A Linux bevezetésének már három éve be kellet volna fejeződnie, eddig húzták az időt, hogy bejelenthessék: a Linux helyett mégis inkább a Windows 7-re állnak majd át.

Október 11-én jön a Windows Phone 7

Október 11-én mutatják be a Windows Phone 7 végleges verzióját New Yorkban. Pocket Lintnek több forrás megerősítette a dátumot, és azt is, hogy a New York-i bemutatót világszerte lehet majd videón követni.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.