Megérkezett a Windows 10 Creators Update build 15046 előzetes PC-re

A tegnap esti órákban újabb Windows 10 előzetes került kiadásra PC-n a tesztelők számára, amely már tölthető is a Windos Insider gyors beállításait használva. Az új előzetes főképp apró finomításokat tartalmaz, láthatóan már tényleg az utolsó simításokat végzik a fejlesztők.

Nokia - Bejelentésre került a Nokia 3 és 5, visszatér a Nokia 3310

Az MWC 2017-es rendezvényén a Nokia két új telefont is bejelentett, a Nokia 3-at, valamint a Nokia 5-öt, amelyek visszatérő készülékük, a Nokia 6 kisebb testvérei lesznek. Ezen kívül pedig egy további meglepetéssel is szolgáltak, mivel ahogy azt pletykálták, a Nokia 3310 utódja is megérkezett, amely konkrétan a Nokia 3310 nevet kapta.

Elérhető a Windows 10 Creators Update build 15042 előzetes

Egy hét kihagyás után ismét új Windows 10 Creators Update előzetes érkezett PC-re és mobilra is. A build 15042-be ismét több hibajavítás és pár finomítás került, de ami érdekesebb, hogy eltűnt az asztalról a vízjel, valamint a Windows névjegyénél sincs már ott a lejárati dátum, ami azt jelenti, hogy közel a cél.

Ryzen 7 Turbo vagy fix - felülmúlja az Intel Core i7 vetélytársakat

Nagy reményt jelentenek az AMD legújabb szériás Ryzen processzorai, amelyek az előzetes tesztekben képesek szinte minden tekintetben felülmúlni az Intel Broadwell-E szériáját. Az AMD már hivatalosan is bejelentette a Ryzen érkezését, amelyből al legerősebbek már márciusban a boltokba kerülnek.

Közlemény - Szerkesztőket keresünk!

Amennyiben szereted az újságírást, útmutatók készítését, vagy különböző multimédia tartalmak létrehozását, most lehetőséget biztosítunk arra, hogy csatlakozz az Oprend szerkesztőségéhez. Mindehhez egyáltalán nem követelmény az, hogy profi legyél, a lényeg, hogy elvezd amit csinálsz és ezzel informálhass is másokat.

Microsoft - Csúszik a februári javító kedd (Frissítve)

A Microsoft hivatalosan közölte, hogy csúszik a februári javító kedd időpontja, tehát ma nem érkeznek meg a szokásos javítások termékeikhez. A késés okáról már érkezett hivatalos magyarázat, de egyenlőre arról nem, hogy mikor fogják pótolni a kiadást. Frissítve: A Microsoft megerősítette, hogy csak márciusban jön a következő javításadag.

Project NEON - Egy új egységesített dizájnnal készül a Microsoft

A Microsoft egy új frissített dizájnnal rukkolhat elő a közeljövőben, melyet jelenleg csak "Project Neon"-ként emlegetnek. Az új dizájn visszahozna pár ismerős elemet, mint például az áttetszőséget, valamint több új animációt is tartalmazhat majd. De ami fontosabb, hogy ezzel talán végre sikerülne valamilyen egységes és könnyen követhető megjelenést lefektetni.

Windows 10 Creators Update build 15031 már mobilon is

Ismét egy kis lemaradással jelent meg a Windows 10 legutóbbi előzetese mobilon. A build 15031-ben ez esetben pedig már valóban semmilyen újdonságról nem lehet beszélni, egyetlen apróságot leszámítva. Viszont egy kellemetlen Bluetooth-ot érintő hibáról mindenképpen érdemes tudni, kipróbálás előtt.

Kipróbálható a Windows 10 Creators Update build 15031 előzetes

A változatosság kedvéért megint itt egy újabb Windows 10 előzetes, amely ezúttal a 15031-es buildszámmal rendelkezik. Az új előzetesre a Windows 10 Insider Program tagjai már frissíthetnek is a gyors beállításokat használva, de egyenlőre még csak PC-n. Ezúttal is befért még pár apró újdonság a rendszerbe, de semmi igazán jelentős változás nincs.

Tölthető a Windows 10 build 15025 telepítője, megkezdődött a Bug Bash

Hivatalosan is letölthetővé váltak a jelenlegi legfrissebb Windows 10 Creators Update előzetes, a build 15025 telepítői. Ezzel együtt elindult a "Bug Bash" nevezetű program, amely célja, hogy a rendszerben minden létező hiba felfedezésre kerüljön. Ebben pedig a Windows Insiderek segédkezhetnek, különféle feladatok elvégzésével.

Mobilra is elérhető a Windows 10 Creators Update build 15025

Kis csúszással ugyan, de jó hír, hogy végül a Windows 10-es mobilokra is elérhető a legfrissebb Windows 10 Creators Update előzetese. Az új verzióban pár a PC verzióból ismerős újdonság kapott helyet, valamint rengeteg hibajavítást is kapott, így szerencsére az ismert hibák igen szerény.

Újabb Windows 10 Creators Update előzetes érkezett (Build 15025)

Ez a hét sem maradhat Windows 10 előzetestől mentes, így meg is jelent a legfrissebb tesztelhető kiadás, a build 15025. Sajnálatos módon ezúttal is csak a PC verzió vált elérhetővé a gyors gyűrűn, a Mobile kiadás nem, valamint túl sok újdonságra ezúttal nem kell számítani.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.