Letöltések

Sumatra PDF 3.1.2

Iroda 32 letöltés 1 hozzászólás 4 értékelés
A Sumatra PDF egy ingyenes PDF olvasó program, amely lényegesen gyorsabban képes megnyitni a PDF dokumentumokat, mint az Adobe Reader. A szoftver a megnyitáson felül nagyításra és nyomtatásra is képes.

Total Commander Ultima Prime 7.3

Segédeszközök 1529 letöltés 2 hozzászólás 6 értékelés
A Total Commander Ultima Prime a Total Commander 9.00a-os verziójára épülő csomag rengeteg hasznos funkcióval bővíti a fájkezelő által nyújtott szolgáltatásokat. Bővített főmenüt, eszköztárat, különböző programokat, számos beépülőt, módosított.

Adobe Flash Player - Firefox, Safari, Opera 27.0.0.130

Böngészők és beépülők 4181 letöltés 1 hozzászólás 5 értékelés
Az Adobe Flash Player - Ingyenes kiegészítés Firefox, Safari, Opera böngészőre. A Web kedvenc videó és animáció lejátszója.

Rufus 2.17

CD, DVD, Blu-ray 4868 letöltés 3 hozzászólás 13 értékelés
A Rufus egy olyan eszköz/program, amely segít megformázni, majd bootolhatóvá tenni az olyan USB-s eszközöket, mint pl. USB kulcsok/pendrive-ok, memóriakártyák, stb. Rufus - Készíts bootolható USB eszközöket könnyedén!

Display Driver Uninstaller 17.0.7.4

Segédeszközök 2085 letöltés 5 hozzászólás 7 értékelés
A segédprogram neve a beszédes Display Driver Uninstaller, röviden DDU, amely csakis egyetlen dologra képes: letörli a (AMD/NVIDIA) VGA kártya driverét, akármilyen makacs is az.

Spybot - Search & Destroy 2.6.46

Biztonsági szoftverek 326 letöltés 0 hozzászólás 2 értékelés
Ingyenes kém és adware irtóprogram VÉGLEGES verziója. A regisztrációs-adatbázisban és a rendszerünkben található kémprogramokat (Trojans, Dialers, Brow. Hijackers, Key-loggers, Rootkits) keresi meg és semlegesíti. A program adatbázisa online frissíthető.

CCleaner for Win 5.34

Segédeszközök 3389 letöltés 6 hozzászólás 4 értékelés
CCleaner Optimalizálás és tisztítás egyik legnépszerűbb ingyenes karbantartó Windowsra.

Halite BitTorrent Client 0.4.0.4

Torrentkliens 48 letöltés 1 hozzászólás 2 értékelés
Nyílt forráskódú, alacsony erőforrás-igényű, 32 és 64 bites BitTorrent-kliens. Átlagos képességekkel és egyszerűen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik, kiválóan alkalmas kezdő torrentezők számára is.

Yamicsoft Windows 10 Manager 2.1.5

Segédeszközök 3947 letöltés 17 hozzászólás 15 értékelés
A Yamicsoft Windows 10 Manager az egyik legjobb a Windows 10-hez készített rendszerkarbantartó programok között. Segít kihozni a maximumot az operációs rendszeredből. Most az új v1.1.0-tól/ban már a magyar nyelvet is támogatja. Több nyelvű program.

qBittorrent (Windows) v3.3.16

Torrentkliens 1710 letöltés 6 hozzászólás 5 értékelés
A qBittorrent egy nyílt forráskódú Bittorrent kliens.

Mozilla Firefox Beta 56.0b10

Böngészők és beépülők 1741 letöltés 10 hozzászólás 8 értékelés
Firefox Megbízható, Rugalmas, Gyors. A Firefox beta az egyik legnépszerűbb webböngésző Windowsra világszerte. A legújabb funkciók egy stabilabb környezetben Magyar nyelvű. Tesztelje a kiadásra váró funkciókat a legstabilabb, kiadás előtti változatban.

Google Chrome for Win 61.0.3163.79

Böngészők és beépülők 4820 letöltés 2 hozzászólás 16 értékelés
A Google Chrome a modern internetre szabott gyors, egyszerű és biztonságos böngésző. A Google saját fejlesztésű webböngészője. A Chrome letöltése Windows rendszerhez. Egyetlen böngésző laptopjához, telefonjához és táblagépéhez.

PDF-XChange Editor

Iroda 70 letöltés 0 hozzászólás 1 értékelés
A legkisebb, leggyorsabb, legnagyobb tudású PDF-szerkesztő/olvasó a piacon! PDF fájlok készítése, megtekintése, szerkesztése, jegyzetelés, OCR, digitális aláírások és sok minden más.

Corel PDF Fusion

Iroda 31 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
A PDF készítő mindenes. A Corel PDF Fusion-nel hatékonyan és produktívan hozhatunk létre PDF-eket, illetve szerkeszthetjük és rendszerezhetjük őket.

PDF-Tools 6.0.322.7

Iroda 20 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
Egy rugalmas és nagy teljesítményű alkalmazás, mellyel egyszerűvé válik a PDF-ek kötegelt előállítása, szerkesztése és módosítása. Tökéletes eszköz minden olyan területen, ahol tetemes mennyiségű vagy nagyméretű PDF fájlokkal kell dolgozni.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!