Daum PotPlayer 1.7.1150.0

Multimédia 1613 letöltés 6 hozzászólás 9 értékelés
Daum PotPlayer ingyenes multimédia lejátszó program 32 és 64-bites változata. Média lejátszó rengeteg videó és audió formátum ismeretével. Támogatja a 3D lejátszást is, extrém módon testre szabható.

MPC-HC Beta 1.7.11.13

Multimédia 452 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
MPC-HC Nightly Builds (Beta) - Ingyenes multimédia lejátszó program, béta verzió. Szinte az összes feliratok és videó/audio fájl lejátszására alkalmas. A program különlegessége: feliratok kezelése, beépített és bővíthető kodek csomagok. Magyar Nyelvű.

MPC - HC 1.7.11

Multimédia 50 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
Az MPC-HC egy nagyon kis méretű, ingyenes médialejátszó Windowsra. A Media Player Classic Home Cinema egy remek, kis mérettel rendelkező filmlejátszó program ami szinte az összes létező Kodek típust támogatja. Magyar nyelv és ingyenesség jellemzi.

MPC-BE v1.5.1.2349

Multimédia 1462 letöltés 3 hozzászólás 3 értékelés
Az MPC-HC klónja MPC-BE, HUN nyelvű. Az MPC-BE egy kis erőforrás igénnyel rendelkező filmlejátszó szoftver ami felirat letöltő funkciót, streaming támogatást is biztosít. Ez a Free alkal.. biztosítja az AVI, MPEG, SWF formátumokat is.

Popcorn Time 5.6.1

Multimédia 31 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
A Popcorn Time segítségével könnyedén kereshetünk filmeket, sorozatokat, tv csatornákat. Ezeket SD és HD minőségben is képesek vagyunk nézni, ráadásul saját felhasználói fiókba belépve kedvencekhez adhatunk találatokat.

SMPlayer 17.2.0

Multimédia 912 letöltés 1 hozzászólás 0 értékelés
Az SMPlayer Free Media Player egy ingyenes multimédialejátszó program, amely rengeteg audio- és video formátumot támogat. Play all audio and video formats.

Kodi 17.0 Krypton

Multimédia 165 letöltés 2 hozzászólás 3 értékelés
A Kodi egy szabad és nyílt forráskódú, cross-platform digitális médialejátszó és Házi-Mozi PC szoftver, kiváló alternatívája a Microsoft által fejlesztett Windows Media Center-nek, és az Apple Front Row szoftverének.

5KPlayer for Win 4.2

Multimédia 330 letöltés 1 hozzászólás 2 értékelés
Az 5KPlayer for Win egy kiterjedt tudással rendelkező videóletöltő és videólejátszó program, YouTube, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Facebook, Metacafe, Myspace, Instagram stb. támogatással.

DivX Plus For Windows 10.7.2

Multimédia 647 letöltés 0 hozzászólás 2 értékelés
Komplett multimédiás lejátszó program, ami mindent tud amire szükségünk lehet egy jó minőségű digitális videó élvezetéhez mit pl.: Ultra HD, HEVC/H.265, H.264, MKV, MP4, AVI, MPEG-2, AAC, DLNA, VC-1,. Online telepítős csak azt tölti le amire szüksége van.

KMPlayer for Win 4.1.5.8

Multimédia 998 letöltés 6 hozzászólás 2 értékelés
A KMPlayer egy Tökéletes, ingyenes multiformátumú médialejátszó Windows-ra, amely rengeteg multimédia tároló formátummal megbirkózik, többek között az alábbiakkal: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, és QuickTime.

Avidemux for Windows 2.6.16

Multimédia 321 letöltés 0 hozzászólás 3 értékelés
Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó vágására is kedvező eszköz de semmiféleképpen nem szabad csupán arra használni hisz tudása ettől jóval messzebb mutat.

Winamp for Mac 0.8.1.13

Multimédia 53 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
A Winamp For Mac segítségével zenéket, videókat, podcastokat és internetes rádiókat hallgathat, illetve nézhet.

AIMP for Windows 4.12 Build 1880

Multimédia 965 letöltés 6 hozzászólás 3 értékelés
Az AIMP egy freeware audiolejátszó szoftver.
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.