KMPlayer for Win

Verzió:
4.2.1.4
Letöltések:
1156 letöltés
Dátum:
2017.07.06

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Windows 8.1, 8, 7, XP
Copyright:
Copyright 2012-2014 KMP PANDORA.TV All right reserved.

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám igen hasznos videólejátszó, amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. A KMPlayer egy könnyű audio- és videolejátszó a Windowshoz, mely a különböző fájlformátumok széles skáláját támogatja, többek között az AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV, RTS, MPEG1, MPEG2, AAC, WMA7, WMA8, OGG etc 3D, 4K and UHD és sok továbbit. A KMPlayer for Mac itt letölthető.

A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám igen hasznos videólejátszó, amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. A program támogat szinte minden ismert formátumot, és lejátszásukhoz külön kodek-re sincsen szükség, mivel azokat integrálták a szoftverbe. Egyszerű felület, zökkenőmentes működés és sokoldalúság jellemzi ezt az ingyenesen letölthető médialejátszó alkalmazást.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/kmplayerv4000.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/kmplayer-v4147.png
Az alkalmazás segítségével természetesen lejátszhatunk audio és video fájlokat is, többek között Winamp, RealMedia és QuickTime formátumokat is. Kezeli a feliratokat, képes pillanatfelvételeket készíteni a lejátszott médiákból. Alkalmazhatunk különféle speciális effekteket is, lassíthatjuk vagy felgyorsíthatjuk a lejátszás sebességét, kedvencként jelölhetünk meg bizonyos intervallumokat, ismétléseket állíthatunk be. A KMPlayer kezelőfelülete könnyedén átlátható, és mivel a program sok - a billentyűk segítségével elérhető - gyorsparancsot (hotkey) alkalmaz, a rutinos felhasználók számára kényelmes és rendkívül gyors is.

A KMPlayer egy könnyű audió és videó videolejátszó a Windowshoz, mely a különböző fájlformátumok támogatót széles skáláját támogatja, többek között az DVD, AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, WMV, MPEG1/2,MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H.263(+), H.264(AVC1), VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN stb.) a beépített dekóder, illetve pluginok segítségével, directShow megoldása révén a Winamp, RealMedia és QuickTime formátumokat is könnyen kezeli. A szoftver extrái többek közt a komplett feliratkezelés, képelmentés, sérült AVI-k kezelése, HTTP adatok támogatása (pl. Google Video (GVI), Flash Video (FLV).

A KMPlayer alternatívájaként javasoljuk a VLC Media Player, Daum PotPlayer, vagy a szintén ingyenes Gom Media Player vagy MPC-HC alkalmazást. Ha egy testreszabható, könnyű, de mégis erős videolejátszót keresel, akkor a KMPlayer pontosan az, amire szükséged van.

Minimális rendszerkövetelmények:
Windows 2000/XP/Vista, (32bit)/Windows 7 (32bit)
Directx 9.0, / 30 MB Hely a merevlemezen
600 Mhz-es processzor
256 MB RAM
- HA műszaki problémákat tapasztal vagy kérdései vannak, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a email címen. (Angol Nyelven)

Title: KMPlayer Version 4.0 / Post: 2015-10-06
+ Main Splitter Upgrade
Previous Internal KMP Splitter upgraded to Internal LAV Splitter
Splitter Preferences Upgraded
Previous Gabest Splitter has been removed
- LAV Video/Audio Decoder has been updated
Version 0.66.0 Applied
+ Intel RealSense Compatible
+ KMP Thema Capability Added
- Language Updated (Brazil: Portuguese)
- Subtitle Windows Standard Output (GDI) process upgraded when in DirectDraw usage
- Korea: Flash Advertisements Removed
- Video thumbnail not in use set as default
imgcdn.pandora.tv/publishing/www.kmplayer.com/20160412/images/btn_en_official_download_over.png

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 MEHESFERENC2 éve
Na, ki ismeri a képet ? Ez Yi San Korona-herceg ! Meg még mellette ott van Jeongjo király, Hong Felügyelő és Nam tisztviselő...
#2 dolfi2 éve
Sokáig ezt használtam, de a reklámok miatt és a frissítések kikapcsolásának megszüntetése után valahogy egyre rosszabb lett folyamatosan. Kipróbáltam ezt a verziót, de nálam a hang csúszik. Talán valamit elcsesztek benne a fejlesztők. (Igaz, az igazi fejlesztője már elég régen kiszállt, talán addíg működött rendesen.)SadThumbs down
#3 waka2 éve
KMPlayer_3.4.0.59_00_20121108085356
Ez a legjobb kiadásuk Grin
#4 dolfi2 éve
Ha jól tudom, akkor a 3.6.087 (2013.08.10) volt az utolsó verzió, ahol a frissítést még ki lehetett kapcsolni, s a különböző beállítások variálásával szép megjelenése volt a videóknak és még azok az átkozott reklámok sem voltak benne. Azt sokáig használtam, aztán egyszer frissítettem, utána egyre vacakabb lett. Szerencsére van egy hasonló beállítási lehetőségekkel rendelkező alternatívája, az eddig egész jó, az előbbi hátrányokból semmi sincs benne, jó lenne, ha így is maradna.
#5 lacoka00710 hónapja
Egy kicsit sokára, de itt a megoldás. Először a videón látható dolgok megcsinálása, és utána az éppen használt tűzfalban is le kell tiltani, a KMPlayer ki, és bejövő dolgait. Ennyi , tökéletesen működik, a legújabb kiadással is.

https://www.youtube.com/watch?v=mQiIR...QiIR8unwn0
#6 nnnnnn8 hónapja
Daum PotPlayer a megoldás.
KMPlayer korábbi fejlesztőjének az új munkája.
#7 Zsombi333 hónapja
XP-re jó a kis gépigény miatt ez tény ! ( tűzfalban elintézve persze )
Ismer pár fájlt de még alap , Még az Mpchc-t is többre tartom , Persze főleg ha K-litle mega packban van . Smile
#8 Csicso823 hónapja
Nem ajánlom, helyette a fentebb is említett DAUM POTPLAYER, a hivatalos oldalról 32 és 64 bites verzióban is. Revíziónak vetettem alá az ajánlásomat és sajnos a potplayerrel valamiért - már többször ütköztem ebbe a problémába - nem boldogult a feliratokkal minő meglepetés a vlc media player már a felirattal indította a filmet.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (1)33.3 %
Jó (1)33.3 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.