Foxit Reader for Win

Verzió:
8.3.2
Letöltve:
1184 letöltés
Beküldve:
2017.09.01

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Windows 8.1, 8, 7, XP
Szerzői jogvédelem:
© Foxit Software Incorporated. All rights reserved.

A szerző hivatalos honlapja:
Oldal megnyitása
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A Foxit Reader Windows-ra egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program.

A Foxit Reader egy ingyenes PDF-néző program, amivel Acrobat formátumú fájlokat nyithatunk meg illetve nyomtathatunk. Fő erénye, hogy mérete elenyészően kicsi, gyors és felülete egyszerűen kezelhető. A Foxit Reader gyakorlatilag az Adobe Reader-nek egy alternatív változata. Mindent tud, ami egy PDF megtekintéséhez kell, nagyíthatunk a dokumentumon, elforgathatjuk azt, kereshetünk benne, több nyelven is használhatjuk.

A Foxit Reader egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program. Megnyitja az Acrobat PDF-fájlokat, képes az oldalak nagyítására és elforgatására. A program támogatja a magyar nyelvet is, ehhez a Language menüpontban kell kiválasztani a magyar nyelvet és magától letölti illetve telepíti a szükséges nyelvi elemeket. Ebben az ingyenesen elérhető változatban még PDF fájlok létrehozására is van lehetőség.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/foxit_reader.jpg
Email:

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
killjoy 2 év

"A program támogatja a magyar nyelvet is..." Bár ne tenné. Elég gyalázatos minőségű fordítás lett. Senkinek nem javaslom a használatát, pedig azt írják, hogy Community fordítás, amik még jobbak is sokszor, mint a fizetős dolgok, de itt ez most egy baromi nagy kapufa lett... Pl. a Home menüt sikerült lefordítani "Haza"-nak, amiben van Hand, Szöveg kijelölése, Select Annitation, Pillanatkép, Actual Size, Fit Page és még sok más menüpont. Rémes! De közben meg a program maga baromi jó, szóval tessék használni, de ne akarjátok erőltetni a magyar nyelvet!
bandi1969 9 hó

Hát a magyar nyelv tényleg förtelem, de a progi jó!
Zsombi33 9 hó

Jónak néz ki ez is de az acrobat dc alap telepítő 48mb nem kellett hozzá wu még ki is töröltem az updatert arm autorun .... stb . Plusz a programdata acrobat setup méretes mappa sem kell ha felment , és jól megy ! Ennél meg 117mb az alap telepítő miben jobb vagy kisebb így , a telepített méret lenne kevesebb mint nálam a leírt módon a DC ? Mert ha igen lehet hogy váltanék ! Smile
muffin73 19 napja

Próbáld ki a PDF-XChange Viewer-t! Smile A telepítő 17 MB, a telepített méret 28 MB, 64 bites, magyar, gyors, szerkeszteni is tud.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)50 %
Gyenge (1)50 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!