Foxit Reader for Win

Verzió:
8.1.4.1208
Letöltések:
1091 letöltés
Dátum:
2017.01.07

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Windows 8.1, 8, 7, XP
Copyright:
2016 Foxit Software Incorporated. ALL Rights Reserved.

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A Foxit Reader Windows-ra egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program.

A Foxit Reader egy ingyenes PDF-néző program, amivel Acrobat formátumú fájlokat nyithatunk meg illetve nyomtathatunk. Fő erénye, hogy mérete elenyészően kicsi, gyors és felülete egyszerűen kezelhető. A Foxit Reader gyakorlatilag az Adobe Reader-nek egy alternatív változata. Mindent tud, ami egy PDF megtekintéséhez kell, nagyíthatunk a dokumentumon, elforgathatjuk azt, kereshetünk benne, több nyelven is használhatjuk.
www.foxitsoftware.com/resource/images/products/banner-reader.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/foxit_reader.jpg
Megnyitja az Acrobat PDF-fájlokat, képes az oldalak nagyítására és elforgatására. A program támogatja a magyar nyelvet is, ehhez a Language menüpontban kell kiválasztani a magyar nyelvet és magától letölti illetve telepíti a szükséges nyelvi elemeket. Ebben az ingyenesen elérhető változatban még PDF fájlok létrehozására is van lehetőség.

Email:

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 killjoy2 éve
"A program támogatja a magyar nyelvet is..." Bár ne tenné. Elég gyalázatos minőségű fordítás lett. Senkinek nem javaslom a használatát, pedig azt írják, hogy Community fordítás, amik még jobbak is sokszor, mint a fizetős dolgok, de itt ez most egy baromi nagy kapufa lett... Pl. a Home menüt sikerült lefordítani "Haza"-nak, amiben van Hand, Szöveg kijelölése, Select Annitation, Pillanatkép, Actual Size, Fit Page és még sok más menüpont. Rémes! De közben meg a program maga baromi jó, szóval tessék használni, de ne akarjátok erőltetni a magyar nyelvet!
#2 bandi19696 hónapja
Hát a magyar nyelv tényleg förtelem, de a progi jó!
#3 Zsombi336 hónapja
Jónak néz ki ez is de az acrobat dc alap telepítő 48mb nem kellett hozzá wu még ki is töröltem az updatert arm autorun .... stb . Plusz a programdata acrobat setup méretes mappa sem kell ha felment , és jól megy ! Ennél meg 117mb az alap telepítő miben jobb vagy kisebb így , a telepített méret lenne kevesebb mint nálam a leírt módon a DC ? Mert ha igen lehet hogy váltanék ! Smile

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! ()0 %
Nagyon jó ()0 %
Jó ()0 %
Átlagos ()0 %
Gyenge ()0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.