K-Lite Codec Pack Update

Verzió:
12.8.0
Letöltések:
1660 letöltés
Dátum:
2017.01.14

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Windows XP, 2003, Vista, 7, 8.x, 10
Copyright:
Copyright 2004-2016, Codec Guide. All rights reserved.

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Nem elérhető
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Az egyik legnépszerűbb kodekcsomag Update Packs. A K-Lite Codec Pack - Update Packs Le frissíti Basic/Standard/Full Vagy Mega kodekek a legújabb verzióra. Segítségével szinte az összes létező formátumú Videók és Audio fájlok lejátszhatjuk számítógépünkön. A kodekek, filterek szükségesek a multimédia fájlok lejátszásához.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/klcp_update_1203_20160314.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/codec_tweak_tool_v606.jpg
A K-Lite Codec Pack az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb film kodek csomag beépített médialejátszóval, rengeteg filterrel és kiterjesztéssel. A K-lite Codec Pack (Basic/Standard/Full/Mega) szinte minden videó típust problémamentesen lejátszik. (avi, divx, mpeg, mkv, vcd, ...) Legyen szó nagy felbontású HD filmekről (720p, 1080p) vagy olyan videó formátumokról, amit más program nem ismer fel, a K-Lite Codec Pack médialejátszóban biztosan nem fogunk csalódni.

Additional updates for the latest version of the codec pack. This is not a stand-alone installer. Basic/Standard/Full/Mega must already be installed. A K-Lite Update Pack Le frissíti Basic/Standard/Full/Mega kodekek a legújabb verzióra. Nagy előnye a gyakori frissülés, mely garantálja az esetleges hibák gyors javítását, és a kodekek frissülését.

Multimédia terén szükségünk van valamire, amivel a filmjeinket nézhetjük és zenéinket hallgathatjuk. Személyesen nem a K-Lite Codec Pack-ra esküszöm, de tartalmaz mindent, ami csak kellhet, de én Személyesen a MPC-HC-ra esküszöm Vagy egy másik alternatíva VLC is nagyon jó megoldás és így nem szükséges a K-Lite Codec Pack telepítése sem.

Changelog:
Update for: K-Lite Codec Pack 12.7.5 and newer (Basic/Standard/Full/Mega)
  • Updated MPC-HC to version 1.7.10.276
  • Updated MadVR to version 0.91.5
  • Updated Codec Tweak Tool to version 6.1.4
  • Added option to install codecs only for MPC-HC (requires fresh install)

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/codec_tweak_tool.png
Ez nem egy önálló telepítő. Basic/Standard/Full/Mega már telepítve kell lennie. A csomagban megtalálható a Media Player Classic Home Cinema lejátszó is. (Angol nyelvű) A telepítés során a MyStart toolbar telepítését és a MyStart böngésző kezdőoldalnak való bállítását nem javasoljuk.

Megjegyzés: Először teletelepíts fel a Basic/Standard/Full/Mega Válasz közülük egyet és teletelepítsd a K-Lite Update Pack-ot és kész. A K-Lite Update Pack nem szűkséges az Audió és Videó fájlok lejátszásához de Feltétlenül szükséges Basic/Standard/Full vagy Mega Telepítése.

Contact:
Codec Hibák/Codec Frissítések,kompatibilitási hibák, És egyéb fel nem sorolt hibák stb.. ötletek jelzése (*Kérjük, adja meg a lehető legrészletesebben - Képel vagy kép nélkül. (Angol nyelven). Email:

Download / Letöltés:
K-Lite Codec Pack Basic
K-Lite Codec Pack Standard
K-Lite Codec Pack Full
K-Lite Codec Pack Mega

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

trabi
#1 trabi2016.05.04
Felesleges elég csak a vlc-t telepíteni visz mindent.
Lali
#2 Lali2016.05.30
Ezt csak te gondolod így, van aki csak a MPC-ben hisz..
A VLC-ben manapság sok a probléma: pl a filmnézés közben van egy zöld csík, + ha külsős vagy nem rendszer meghajtóról megy a film, időközönként szürke pixel hibák jelennek meg..
Ennyit a VLC-ről...

Rejtett tartalom:
www.kephost.com/images/2016/05/30/Kepkivagas2b8e0.png
Pali
#3 Pali2016.06.16
Sajnos a VLC már nem olyan jó, mint anno...
Én is azt használom ugyan, de van benne bőven hiba (főleg a Linuxos verzión is előfordul, hogy más lejátszók gond nélkül elboldogulnak, a VLC meg csak rinyál, egyes funkciók amik régen működtek, most már használhatatlanok tudnak lenni, tapasztalatom szerint).

Igaz, én csak Shark Codecet raktam fel VLC és Foobar2000 mellé, de arra amire kell, arra bőven elég nekem.
Zsombi33
#4 Zsombi332016.11.26
A Mega pack tökéletes én a megát használom , az ac3 filter equvalisere miatt a hangtónusa is ízlésünk szerintire alakítható .
A színeket fényerőt kontrasztot stb , pedig egyszerű beállítani a beépített mpc hc-t megnyitva .
Jobb klikk a képbe beállítások , egyébb beállítások , és máris monitorunk fényerejéhez kontrasztjához megfelelő látványvilágot állíthatunk be a csúszkákon . ( csak pause és play kombináció után lép életbe a változás ) Az is színpatikus hogy a képbe kattintva is működik a pillanat megállj , ez hosszabb felíratoknál jól jön pár másodpercre hogy nem kell a gombot keresve időt veszteni .
Az sem utolsó dolog hogy a felírat a film mellet azonos néven , azonnal társul ! És egyszerre akárhány lejátszó futtatása is beállítható , a filmben való lejátszási idő megjegyzése is ! Mindez stabilan hibátlanul kis helyigénnyel és VLC és társaihoz mérten , töredéke gépigénnyel !

Habár a K-litle a kedvenc , de az update packot feleslegesnek érzem , még nem láttam hallottam lejátszásban hogy hibáznának !
Elég gyakori az új kiadás is , ( Ezért nekem elég a k litle mega update nélkül , de ez csak egyéni véleményem ) Aki nem cseréli néha az egész pakkot frissebbre , annak bizony tényleg hasznos lehet egyszer egy ilyen csomag . Ha hibát tapasztalna ( amit nem fog ) vagy ha új fájltípust adnának hozzá ! Minden esetre szép feltöltés ! Smile
g0302
#5 g03022016.11.26
Én nem igazán vagyok "filmnézős fajta" ezért nekem elég a VLC. Régebben a K-Lite Codec Pack Mega-t használtam éppen az állandó frissítés tette valahogy bizalmatlanná mert mint ahogy írtam amire én használtam,ott semmi újat nem vettem észre.
Ezért maradt a VLC.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (3)50 %
Nagyon jó (1)16.7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (2)33.3 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.

Legújabb letöltések

DFX Audio Enhancer 12.023
2 nappal ezelőtt 2
Kodi 17.0 Krypton RC3
2 nappal ezelőtt 2
FrostWire for Win 6.4.3
4 nappal ezelőtt 1
Opera Neon 1.0.2459.0
4 nappal ezelőtt 8

Online tagok: 4

plaguecomputer, tomko78, zaba, TZMedia

Szavazás

Hogy tetszik az útóbbi időben megjelenő cikkek változatossága?

Kifejezetten teszik az új stílus! Továbbra is várom a friss és különböző szegmensből érkező híreket!93 %
93% [99 szavazat]

A régebbi cikkek párosítása jobban tetszett! Azzal is tökéletesen elégedett voltam!7 %
7% [8 szavazat]

Szavazatok: 107
Szavazáshoz be kell jelentkezni.
Elindult: 2016.12.25

Archívum

MegaDance