Display Driver Uninstaller

Verzió:
17.0.7.2
Letöltések:
1896 letöltés
Dátum:
2017.08.10

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
Copyright:
© 2017 Wagnard

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Nem elérhető
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A Display Driver Uninstaller segítségével a legmakacsabb videokártya drivereket is törölhetjük (NVIDIA, AMD, Intel). AMD és NVIDIA videokártyák alól tudja kipucolni a meghajtóprogramot. Jól jöhet kártya-váltáskor, vagy driver-frissítés előtt. Display Driver Uninstaller (DDU) egy Illesztőprogram (NVIDIA/AMD) eltávolító / takarító kijelző illesztőprogramokhoz.

Annyit tesz, hogy eltávolítja a kijelző illesztőprogramját az Eszközkezelőből, az aktuális és minden régebbi illesztőprogramt a Windows illesztőprogram tárolóból, valamint az NVIDIA/AMD szolgáltatásokat is. Az eszköz alkalmazása után a Windowson szinte a friss újratelepítés érzése lesz úrrá. Ez az eszköz hasonló a Driver Sweeperhez + elvégezi a fentebb említett extra dolgokat. Ha gondod akadna egy régebbi vagy újabb illesztőprogram telepítésével, próbáld ezt ki, mivel többen is jelentették, hogy megoldotta a gondjaikat.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ddu-1.png
AJÁNLOTT HASZNÁLAT:
- Személy szerint azt tanácsolom, hogy kapcsolódj le az internetről, mert néha az eltávolítás után a Windows Update újratelepítheti az illesztőprogramot az engedélyed nélkül...
- Ez az eszköz normál módban is használható, de a legjobb stabilitás érdekében a DDU használata csökkentett módban ajánlott.
- Szeretnénk visszajelzést kapni tőled. Mondd el, hogy sikerült-e a művelet vagy sem. Készíts mentést vagy rendszervisszaállítást (de általában elég biztonságosnak kell lennie).
- Ha a illesztőprogram problémád van vagy volt, és ez az eszköz segített megoldani, kérlek oszd meg az eredményt. Megjegyzés: az NVIDIA/AMD-nek ehhez semmi köze, nem dolgozunk az NVIDIA/AMD-nek, ők pedig nem vonhatók felelősségre bármely esetleges kár vagy hiba esetén, ami a rendszeredet éri.

Készítette: Wagnard.
Társtulajdonos: Shady7557
Tesztelő: Dellon132
Logók: juanchacin
Hatalmas köszönet Jackalitonak egy ajándék AMD 7850-ért.

Köszönet Helge Kleinnek (http://helgeklein.com/setacl/): amiért engedélyezte a programja használatát DDU SetAcl-lel. Hatalmas köszönet tesztelésükért: Gamer1291 (optimus), Octopuss (Amd Enduro) , nedooo` (időt szánt a hibakeresésre) Extraordinary (hibajavítást tesztelt)
Köszönet mindenkinek, aki veszélybe sodorta a rendszerét (különleges köszönet Dellon132-nek) *A DDU, és fejlesztői semmilyen formában nem állnak kapcsolatban a Driver Sweeperrel, vagy annak fejlesztőivel.

FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS:
A DDU szoftver használatba vételével a felhasználójává váltál. Ez a szerződés akkor lép érvénybe, amikor a program egy driver eltávolítására használod. A DDU használatával elfogadod, hogy nem okolod a DDU-t vagy a készítőit vagy kapcsolatait a számítógépedet ért bármilyen sérülés vagy negatív hatás miatt. A DDU használatával elfogadod, hogy sem az NVIDIA-nak (NVIDIA, GeForce), sem az Advanced Micro Devices-nek (AMD, Radeon) semmi köze ehhez a programhoz és semmilyen módon nem állnak kapcsolatban a DDU-val vagy a készítőivel.

Tetszik a DDU? Gondolt át egy esetleges támogatás lehetőségét, sokat segítene a fejlesztést a jövőben. p1.picsto.re/JiycI.png

Display Driver Uninstaller (DDU) Released.
ChangeLog:
-Fixed Vulkan folders not removed for AMD.
-Small fixes
-Translation update Polish.xml

Important note: Most of these change wouldnt have been possible without the help of a fantastic coder: devmltk
Recommended usage:
- The tool can be used in Normal mode but for absolute stability when using DDU, Safemode is always the best.
- Make a backup or a system restore (but it should normally be pretty safe).
- It is best to exclude the DDU folder completely from any security software to avoid issues.

Here is an interesting application from 1 of my partner. It is a useful tool that may help you update outdated drivers.
p1.picsto.re/8uSbz.png
Requirements:
- .NetFramework 2.0 + vagy újabb
- Supports Windows XP up to Windows 10
- 32/64bit support
- (AMD-ATI + (Radeon Software Crimson) / nVidia / Intel / Surface Pro 3 (ALL)
oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ddu_logo.png

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 Zsombi332 éve
Elnézést a buta kérdésért !
De ez elbír az új Radeon Software Crimson driverel is , vagy azt nem szedi le olyan szépen mint a catalyst drivert ? Még nem mertem kipróbálni rajta , ezért is érdekelne .Smile
#2 Zsombi338 hónapja
Közbe megválaszolom saját buta kérdésem , igen a crimsont és catalyst drivert is egyaránt sikeresen törli ! Thumbs upROFL
Jó kis szoftver ez !!!!
#3 Zsombi337 hónapja
Köszi hogy frissíted ! Ez mindig jól jön ! Smile
#4 noname2546 hónapja
Én ezt használom eltávolításra : RevoUninstaller Portable.
#5 Csicso826 hónapja
A Revo uninstaller bármelyik verziója jó, ami miatt fontos a DDU, hogy kimondottan videókártya driverek eltávolítására való, a kulcs amúgy az hogy csökkentett módban csinálja az eltávolítást, ez már önmagában is hasznos dolog, azaz ha valamit csökkentett módban szedünk le.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (3)75 %
Nagyon jó (1)25 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.