Classic Shell

Verzió:
4.3.0
Letöltések:
977 letöltés
Dátum:
2017.04.20

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Windows 10, 8.1, 8, 7
Copyright:
Nem elérhető

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Nem elérhető
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Classic Shell nem csak visszahozza a start gombot és a startmenüt, de meg is szabadít minket a kezdőképernyőtől, ami sokan feleslegesnek és használhatatlannak tartanak. Hungarian: http://www.mediafire.com/download/ib5.../hu-HU.dll by Zsolt Brechler (lostprophet)

www.classicshell.net/gallery/var/resizes/Classic-Shell-4/win7.jpg www.classicshell.net/gallery/var/resizes/Classic-Shell-4/apps.jpg

A Classic Shell kissé eltér a Start8-tól de ez is kiváló startmenü pótló lehet. Ahogy már írtam egyből az asztalt kapjuk meg indítás után, és ugyanúgy visszakapjuk a start gombot és menüt.

A Classic Shell-el visszaállítható a Klasszikus Windows 98/2000-ből ismert startmenüt is, valamint XP-s és Vista/Windows 7-est is. A Klasszikus valamint XP-s startmenü, szinte tökéletes mása az eredetinek viszont sajnos a Vistás/Win7-esről ez már nem mondható el. Szintén említettem, itt egy külön listán nyílnak meg a startmenü programjai, valamint a keresési eredmények is, lehet hogy ez valakinek nem okoz problémát de biztos van aki ezt nem szereti.

Viszont többnyelvűség terén sokkal jobban áll mint a Start8, mivel a programok magyar nevű megfelelőjükön is megtalálhatóak a keresővel. Bár a program beállításai angol nyelvűek de szerencsére a felület amit a startmenüben látunk teljesen magyar.

A beállítások révén teljesen testre szabható az egész menü, ebbe részletesebben nem is szeretnék belemenni, mert rengetek a lehetőség.

A Classic Shell egyébként nem csak a startmenüt hanem pl. a Intézőbe is visszarakhatunk hiányolt elemeket, mint az alap fájlműveletek, másolás, kivágás, törlés stb. bár erre inkább Windows 7-ben lehet szükség hiszen Windows 8-ban ott a szalag ahol ezek megtalálhatóak. Még feltelepíthető egy másik kiegészítő is amivel lényegében az Internet Explorer 6-ból ismert felületet kaphatjuk vissza.

Mindkét megoldással megoldja nekünk, hogy száműzzük a Kezdőképernyőt, és visszahozzuk a Startmenüt, persze egyik megoldás sem tökéletes még, de idővel egyre jobbak lesznek.

Főbb jellemzői a következők:
1.) - Több stílusban is bőrözhető, testre szabható Start menü.
2.) - Beépített Start gomb a Windows 8 rendszerre.
3.) - Eszköztár és állapotsor a Windows Explorer számára.
4.) - Felírat, képaláírás és állapotsor az Internet Explorer böngészőhöz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 vfts692 hónapja
Ez egy nagyon klassz cucc a 10-eshez is meg a többi csempés verzióhoz ! Thx !

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (2)50 %
Nagyon jó (1)25 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)25 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.