Mozilla Firefox (Windows)

Verzió:
56.0.1
Letöltve:
5634 letöltés
Beküldve:
2017.10.06

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Windows 7, Windows 8, 10 (32-bit and 64-bit)
Szerzői jogvédelem:
Nincs adat

A szerző hivatalos honlapja:
Nincs adat
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
DriverDriver

Leírás

A Mozilla Firefox webböngésző Windows-ra. Frissítse Firefoxát, hogy megkapja a legfrissebb, sebességet és a magánszférát érintő fejlesztéseket. A Firefox az egyik legelterjedtebb böngésző a világon. Gyors, biztonságos és egyszerű internetezést biztosít. A Firefox egyik nagy előnye a többi böngészővel szemben, a számos kiegészítő, és a kiváló testre szabhatóság. A Mozilla Firefox letölthető még Windows, Mac OS X, Linux / Firefox Visszajelzés elküldése

Ha szereti a játékokat, nyugodtan játszhat kedvenc játékaival közvetlenül az interneten a webböngészőjén anélkül, hogy feláldozná a sebességet vagy a kényelmet. A Firefox élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/firefox.png
A kiegészítők akár csak a telepített appok új szolgáltatásokat adnak a Firefoxhoz. Segítségükkel összehasonlíthat árakat, megnézheti a várható időjárást, zenét hallgathat, tweetelhet és még sok minden mást is csinálhat.
  • Olvassa a legújabb híreket és blogokat
  • Letöltések kezelése
  • Nézzen videókat és képeket

A Firefox testreszabása
Ingyenes kiegészítők ezrei léteznek, a világ minden táján lévő fejlesztőktől, amelyeket telepítve testre szabhatja a Firefoxát. A mókás vizuális témáktól kezdve, a hatékony eszközökig, amelyek a böngészést gyorsabbá és biztonságosabbá teszik, a kiegészítők teszik a böngészőt az Önévé. Hogy segítsünk az elindulásban, itt van néhány, amelyeket ajánlunk a kiemelkedő teljesítményük és funkcionalitásuk miatt.
p1.picsto.re/thumbs/iWaHc.png

Ne kövessenek
A Firefox fejlesztése a Ne kövessenek segítségével jelezheti hozzáállását a személyes adatainak gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatban.

Firefox Sync
Regisztráció után elérheti a saját Firefoxát akárhol, akármikor. Szinkronizáljon csak egy kicsit, vagy sokat.
Ön dönti el, hogy a Firefox melyik részeit szeretné szinkronizálni. Nyissa meg böngészőlapjait a napi ingázás során. Használja könyvjelzőit munka közben. Akármit, akármikor, akárhol.
Otthon: Dolgozzon kényelmesen akár a kanapéról. Férjen hozzá böngészőjéhez a telefonjáról, keresgéljen a könyvjelzői között a tabletjén.
Munkában: Férjen hozzá mindig a legfontosabb adataihoz. Szinkronizálja a jelszavakat és könyvjelzőket, ha azt szeretné, hogy mindig kéznél legyenek. Mint a Firefox, ez is a lehető legbiztonságosabb.
Útközben: Akármerre is jár - kövesse kedvenc weboldalait, fejezze be egy történet olvasását, amit még otthon kezdett el. Soha nem volt még ilyen egyszerű a Sync-nek köszönhetően. Hogy teljesen kihasználja a Sync lehetőségeit, vigye magával mindenhová, ahol Firefoxot használ. Kösse össze vele okostelefonját, tabletjét, asztali számítógépét vagy laptopját.

Fontos: A Firefox Sync használatához a legújabb Firefox verzió szükséges. A Firefox 45-tel vagy újabbal kompatibilis.

Privát böngészés
Internetezés a meglátogatott weboldallal kapcsolatos adatok mentése nélkül. Néha jó, ha kiléte titok marad. A szolgáltatás bekapcsolásával a böngészési előzmények mindenki elől rejtve maradnak.

Elfelejtés gomb
Törölje a böngészési információkat a számítógépéről. Használja akkor, ha egy olyan oldalt keresett fel, amit nem szeretne az előzményei között látni.

Biztonságos kapcsolat
Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhat róla, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e.

Világszínvonalú védelem
Az adathalászat- és kémprogram-ellenes szolgáltatások segítik megóvni rendszerét a trójai- és kémprogramoktól, valamint figyelmeztetnek a lehetséges rosszindulatú webhelyekre is.

Automatikus biztonsági frissítések
A Firefox automatikusan frissül a legújabb és legjobb biztonsági javításokkal.

Firefox System Requirements for Windows:
Operating Systems (32-bit and 64-bit):
• Windows 7
• Windows 8
• Windows 10
Recommended Hardware
• Pentium 4 or newer processor that supports SSE2
• 50 MB internal storage
• 384 MB of RAM
• display at least 320 pixels high and 240 pixels wide
• 200MB of hard drive space

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pali 2 év

Hát, remélem, hogy ez jobban működik, mint a sima 38-as verzió, amit 1-2 napja (vagy mikor) frissült. Elég jól is működött (negatív értelemben), vissza is raktam egyből a 37.0.2-re, mert szinte használhatatlan volt (no, akkor lássuk...)
jd820036 2 év

Nekem a 44-es Béta verzió nem működött rendese úgy hogy én is vissza raktam a 43.0.1-et
Zsombi33 2 év

jd820036 A 44,0b4 béta már jól működik .Smile
jd820036 2 év

Köszi. Megpróbálom. A 44.0b1-el voltak problémák nálam.
MEHESFERENC 2 év

A 64 bites verziót nem lehet letölteni !
Laci09 20 napja

Javítva

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (11)91.7 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)8.3 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!