Mozilla Firefox (Windows)

Verzió:
54.0
Letöltések:
4616 letöltés
Dátum:
2017.06.16

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Windows 7, Windows 8, 10 (32-bit and 64-bit)
Copyright:
Nem elérhető

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Driv3rDriv3r

Leírás

A Mozilla Firefox webböngésző Windows-ra. Frissítse Firefoxát, hogy megkapja a legfrissebb, sebességet és a magánszférát érintő fejlesztéseket. A Mozilla Firefox letölthető még Windows, Mac OS X, Linux / Firefox Visszajelzés elküldése

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/firefox.png i.imgur.com/e2kxCEf.png
A Firefox az egyik legelterjedtebb böngésző a világon. Gyors, biztonságos és egyszerű internetezést biztosít. A Firefox egyik nagy előnye a többi böngészővel szemben, a számos kiegészítő, és a kiváló testre szabhatóság.

A kiegészítők akár csak a telepített appok új szolgáltatásokat adnak a Firefoxhoz. Segítségükkel összehasonlíthat árakat, megnézheti a várható időjárást, zenét hallgathat, tweetelhet és még sok minden mást is csinálhat.
- Olvassa a legújabb híreket és blogokat
- Letöltések kezelése
- Nézzen videókat és képeket

Ne kövessenek
A Firefox fejlesztése a Ne kövessenek segítségével jelezheti hozzáállását a személyes adatainak gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatban.

Firefox Sync
Regisztráció után elérheti a saját Firefoxát akárhol, akármikor. Szinkronizáljon csak egy kicsit, vagy sokat.
Ön dönti el, hogy a Firefox melyik részeit szeretné szinkronizálni. Nyissa meg böngészőlapjait a napi ingázás során. Használja könyvjelzőit munka közben. Akármit, akármikor, akárhol.
Otthon: Dolgozzon kényelmesen akár a kanapéról. Férjen hozzá böngészőjéhez a telefonjáról, keresgéljen a könyvjelzői között a tabletjén.
Munkában: Férjen hozzá mindig a legfontosabb adataihoz. Szinkronizálja a jelszavakat és könyvjelzőket, ha azt szeretné, hogy mindig kéznél legyenek. Mint a Firefox, ez is a lehető legbiztonságosabb.
Útközben: Akármerre is jár - kövesse kedvenc weboldalait, fejezze be egy történet olvasását, amit még otthon kezdett el. Soha nem volt még ilyen egyszerű a Sync-nek köszönhetően. Hogy teljesen kihasználja a Sync lehetőségeit, vigye magával mindenhová, ahol Firefoxot használ. Kösse össze vele okostelefonját, tabletjét, asztali számítógépét vagy laptopját.

Fontos: A Firefox Sync használatához a legújabb Firefox verzió szükséges.

Privát böngészés
Internetezés a meglátogatott weboldallal kapcsolatos adatok mentése nélkül. Néha jó, ha kiléte titok marad. A szolgáltatás bekapcsolásával a böngészési előzmények mindenki elől rejtve maradnak.

Elfelejtés gomb
Törölje a böngészési információkat a számítógépéről. Használja akkor, ha egy olyan oldalt keresett fel, amit nem szeretne az előzményei között látni.

Biztonságos kapcsolat
Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhat róla, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e.

Világszínvonalú védelem
Az adathalászat- és kémprogram-ellenes szolgáltatások segítik megóvni rendszerét a trójai- és kémprogramoktól, valamint figyelmeztetnek a lehetséges rosszindulatú webhelyekre is.

Automatikus biztonsági frissítések
A Firefox automatikusan frissül a legújabb és legjobb biztonsági javításokkal.

Ha szereti a játékokat, nyugodtan játszhat kedvenc játékaival közvetlenül az interneten anélkül, hogy feláldozná a sebességet vagy a kényelmet. A Firefox élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

Hogyan engedélyezze a JavaScriptet a böngészőjében:
Napjainkban majdnem minden weboldal tartalmaz JavaScript-et, egy olyan programozási nyelvet, amely a látogató böngészőjében fut. A JavaScript teszi lehetővé bizonyos funkciók működését, ha pedig le van tiltva, a weboldal tartalma vagy funkcionalitása korlátozottan vagy egyáltalán nem jelenik meg. Java Letöltése: http://oprend.hu/downloads.php?downlo...oad_id=267
Mozilla Firefox
A címsorba írja a következőt: about:config, majd nyomd meg az Enter-t.
Kattintson a I-ll be careful, I promise gombra, ha megjelenik a figyelmeztetés.
A keresőmezőbe írja be: javascript.enabled
Ha az utolsó oszlopban false jelenik meg a javascript.enabled sorában, akkor kattintson duplán az adott sorra, minek következtében a false true-ra vált.
Kattintson a Reload current page gombra az oldal frissítéséhez.

Firefox System Requirements for Windows:
Operating Systems (32-bit and 64-bit):
• Windows 7
• Windows 8
• Windows 10
Recommended Hardware
• Pentium 4 or newer processor that supports SSE2
• 512MB of RAM
• 200MB of hard drive space

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 Pali2 éve
Hát, remélem, hogy ez jobban működik, mint a sima 38-as verzió, amit 1-2 napja (vagy mikor) frissült. Elég jól is működött (negatív értelemben), vissza is raktam egyből a 37.0.2-re, mert szinte használhatatlan volt (no, akkor lássuk...)
#2 jd8200362 éve
Nekem a 44-es Béta verzió nem működött rendese úgy hogy én is vissza raktam a 43.0.1-et
#3 Zsombi331 éve
jd820036 A 44,0b4 béta már jól működik .Smile
#4 jd8200361 éve
Köszi. Megpróbálom. A 44.0b1-el voltak problémák nálam.
#5 MEHESFERENC1 éve
A 64 bites verziót nem lehet letölteni !
#6 Laci091 éve
KIMJUMONG: A 64 bites verziót nem lehet letölteni! - Javítva Wink

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (6)75 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (2)25 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.