Adobe Flash Player - Firefox

Verzió:
27.0.0.170
Letöltve:
4479 letöltés
Beküldve:
2017.10.10

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Windows 7/Vista/XP 32/64bits
Szerzői jogvédelem:
Copyright 1996-2016 Adobe Systems Software Ireland Ltd. Minden jog fenntartva.

A szerző hivatalos honlapja:
Oldal megnyitása
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Adobe Flash Player - Firefox, Safari, Opera: Ingyenes böngésző kiegészítés, amely a Flash alapú animációk megtekintését teszi lehetővé, valamint használatával Flash alapú játékok és Flash animációkat tartalmazó filmeket is futtathatunk számítógépünkön. Adobe Flash Player egy sor érdekes kiegészítést és fejlesztést tartalmaz az előző verziókhoz képest. A lista legelején szerepel a H.264 videó kodek és a HE-AAC audió kodek támogatása, melyek magas-minőségű kép és kristály-tiszta hang világukkal egy sokkal gazdagabb élményt kínálnak. Az Adobe Flash Player Uninstaller Itt letölthető.

Ezen képességek megjelenése az Adobe Flash Player használatánál csupán kismértékű teljesítmény csökkenést okoznak és egy újabb forradalmat indít el a web videózás területén, mivel a HD filmek egyre fontosabb részét képezik a YouTube-nak - valamint a kép és a hang egyszerűen lenyűgöző! Az Adobe Flash Player egy böngészőbe beépülő alkalmazás, amely a Flash alapú animációk megtekintését teszi lehetővé, valamint használatával Flash alapú játékok és Flash animációkat tartalmazó filmeket is futtathatunk számítógépünkön.

Függetlenül attól, az Adobe Flash Player 19 számos olyan problémát hidal át, melyek a korábbi verziókat nehezítették (például biztonsági és stabilitási gondok), továbbá tartalmaz ActionScript 3.0 támogatást is. Ezen kívűl még Támogatott formátumok: SWF, FLV, F4V. Segítségével fantasztikus 3D-s grafika érhető el. Ez teszi még inkább dinamikussá és érdekesebbé a navigációt, a játékokat és az interaktivitást a weboldalon. Arról, hogy éppen melyik Flash verzió található meg a gépünkön, az alábbi oldalon bizonyosodhatunk meg.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/flash_player_installer-1.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/flash_player_installer-2.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/flash_player_uninstaller.png

A Flash Player 23+-tól újítása, hogy már támogatja az Intel GMA 500 grafikus processzort és a Broadcom Crystal HD gyorsító chipet is. Azaz mostantól az ilyen magot tartalmazó netbook-ok is le tudják játszani a nagy felbontású H.264 formátumú videókat. Továbbá a szoftverben megjelenik a több iparági szabványra építkező nyílt formátum, a Zeri, amely lényegében a Flash Media Server 3.5 egyfajta, HTTP-streaminget támogató alternatívája lesz. A továbbfejlesztett Flash Player emellett a multitouch bevitelt is támogatja, valamint kihasználja a mobiltelefonokba épített gyorsulásérzékelő nyújtotta lehetőségeket is.

A Flash Player kapcsán most is elmondható, hogy a Google Chrome, az Edge és (Windows 8 vagy újabb operációs rendszerek alatt) az Internet Explorer automatikusan megkapja a frissítéseket, tehát ez esetekben nincs szükség különösebb felhasználói közreműködésre. Adobe Flash Player 22.0 egy újabb lépést jelent a minőség ,csakúgy, mint a stabilitás és a biztonság felé. Következésképpen egy erősen ajánlott letöltendő alkalmazás minden felhasználónak a legújabb verzió letöltése.

Rendszer Követelmények: Windows
  • 2,33 GHz vagy gyorsabb x86-kompatibilis processzor, vagy az Intel Atom 1,6 GHz-es vagy gyorsabb processzor for netbooks.
  • 32- and 64-bites (unless noted): Microsoft Windows XP (32-bit), Windows Vista (32-bit), Windows 7, Windows 8/8.1 and Windows 10
  • Internet Explorer 8.0 vagy újabb (9.0/10/11), legújabb változatát a Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Google Chrome, Safari, Opera
  • Internet Explorer 10/11 már alapul, benne van (v25.0.xx) Win8/8.1/10 felhasználóknak a frissítés automatikusan végbemegy a Windows Update-en keresztül, így nincs szükség semmilyen kézi letöltésre, vagy telepítésre.
  • 512 MB RAM (1 GB RAM ajánlott netbook), 128 MB grafikus memóriával

Language versions: Deutsch, English, Spanyol, Français, Italiano, Nederlands, Polish, Portugus (Brasil), Svenska, Turkish, Cseh, Russian, Japanese, Simplified Chinese, Korean

Windows, Internet Explorer - ActiveX Download / Windows, Opera and Chromium-based browsers - PPAPI Download
Adobe Flash Player for Mac - Safari and Firefox ÉS Opera and Chromium böngészőkre Itt Letölthető.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 4 hó

Köszönöm ! Smile
Ez még pont jókor jött , a WU nagy lemezkép mentés előtt így legalább ezzel együtt mentettem ! Smile Fox 55 beta és IDM 62812 társaságában , így egy hónapig nem kell systhem image backup ! Thumbs up
dolfi 4 óra

Az IDM 6.29 build 02-nél tart.
dolfi 1 napja

Kritikus hiba miatti vészfrissítés, feltétlenül telepítse mindenki!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

bandi1969

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!