MPC-BE

Verzió:
1.5.1.2682
Letöltések:
1579 letöltés
Dátum:
2017.05.28

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Windows Vista, 7, 8, 8.1, 10 32-bit/64-bit
Copyright:
Nem elérhető

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Az MPC-HC klónja MPC-BE (Nightly), HUN/Magyar nyelvű. Az MPC-BE egy kis erőforrás igénnyel rendelkező filmlejátszó szoftver ami felirat letöltő funkciót, streaming támogatást is biztosít. Ez a Free alkalmazás biztosítja az AVI, MPEG, SWF formátumokat is. Az Media Player Classic Black Edition - MPC-BE egy MPC és MPC-HC alapú fork, amelyet elsősorban orosz fejlesztők tartanak karban. Magát a MPC-BE Portable verziót innen tudod elérni/letölteni.

A számítógépen történő multimédiás tartalmak megnyitása ma már hétköznapi tevékenységnek számít. A feladatra rengeteg szoftver tölthető le amik között remek alternatívák is találhatóak. Az MPC-BE kis erőforrás mellet biztosít rugalmas felhasználási lehetőségeket. Az MPC-BE egy MPC-HC alapú klón vagyis ugyan olyan hasonló tudással rendelkezik mint az MPC-HC.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mbc-be.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mbc-be-1.png
Maga az alkalmazás funkcionálisan nem szerénykedhet mivel számos egyedi képességet préseltek belé, amit elvárhatunk egy médialejátszóról azt mind tudja. Nem jelent a számára problémát az audió vagy videó tartalmak megjelenítése, szinte bármilyen forrásból betölti és megjeleníti a tartalmakat. Meg tudja nyitni a YouTube és egyéb URL-eket is, tehát tud streamingelni.

Az MPC-BE + MPC-BE Portable ismertség terén nem veszi fel a versenyt a Media Player Classic Home Cinema + MPC-HC Porable vagy a KMPlayer-el esetleg a GOM Media Player szoftverével, de tudása miatt mindenképp érdemes rá odafigyelni. Felirat kezelési támogatottsága is figyelemre méltó hisz keresni tud, illetve hozzá is fűzi az állományhoz. Biztosít kedvencekbe rendezést és lejátszólistát is. Különleges egyedi beállításokat szolgáltat, vezérelhető billentyűparancsokkal, léptetés, szüneteltetés, sebesség módosítás megléte.

Amellett hogy ingyenesen használható az MPC-BE, Magyar nyelvi támogatást is kapott. Néhány támogatott formátum: AVI, MPEG, XviD, SWF, OGG... A futtatása során értesítő üzenetet jelenít meg abban az esetben ha nem a legújabb DirectX van használatban a számítógépen. Összességében tekintve minden alapvető opciót biztosít ami filmek, illetve hanganyagok kezeléséhez szükségessé válhat. Nem terheli le a rendszert, rugalmasan kezelhető, a általa kínált lehetőségek kezdőknek és jártasabb felhasználóknak is optimálisak. Sajnos hazánkban még kevésbé ismert szoftver, de mindenképp érdemes adni a számára egy lehetőséget, javasolt a kipróbálása. Tedd meg most!

System Requirements:
* An SSE capable CPU
* The latest DirectX 9.0c runtime (June 2010). Install it regardless of the operating system, they all need it.
Supported Operating Systems: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 32bit/64bit, Windows 8.1 32bit/64bit, Windows 10 32bit/64bit
E-mail:

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 AntiVirusMan1 éve
Segítsetek, előre is köszönöm. Nálam a streamingelés nem megy, a navigálás menüpontnál nem lehet kiválasztani! Sajnos!
Cry
#2 Zsombi3311 hónapja
A feltelepített k litle pakkban kicseréltem az mpchc mappa tartalmát erre , át is neveztem de sajnos ezt nem kedveli . Pedig tetszik a sötét skin kár hogy ezek szerint hatalmas az eltérés , az mpckc és az mpcbe közt és nem csak az átnevezés ! Smile
AntiVirusMan Javaslom használj k litle mega packot , és a benne lévő mpchc mindent szépen tud igaz nem fekete ! Smile
#3 spellforce6 hónapja
http://www.videohelp.com/software/MPC-BE/old-versions
x265 HDR-es filmekhez kódek: https://builds.x265.eu
Meg :FastPictureViewer Codec Pack 3.8.0.96
http://karanpc.com/fastpictureviewer-codec-pack/

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)33.3 %
Gyenge (1)33.3 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.