MPC-HC Beta

Verzió:
1.7.13.65
Letöltések:
691 letöltés
Dátum:
2017.08.14

Licenc:
Teljes-verzió (Ingyenes)
Platform:
Windows XP/VISTA/7/8/8.1/10 32 és 64bitre.
Copyright:
Copyright 2012-2017 MPC-HC Team

Weboldal:
Meglátogatás
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A Media Player Classic Home Cinema (Beta) egy kompakt médialejátszó, amelyet a Windows Media Player alapján hoztak létra. A program képes lejátszani minden fontos videó és audio formátumot, kezeli a CD, DVD és Blu-ray lemezeket, a feliratokat és számos integrált kodekkel is rendelkezik, amelyek a lejátszást gördülékennyé teszik. A szoftver erőforrásigénye rendkívül alacsony, mérete kicsi, teljes verziója ingyenesen letölthető és magyar nyelven is elérhető. MPC-HC Stabil verzióját itt letölthető.

A Media Player Classic programot zárt forráskódúként kezdték fejleszteni, hamarosan azonban nyílttá tették azt, s jelenleg a SourceForge.net egyik projektjeként több fejlesztő is dolgozik rajta. Rendelkezik minden olyan funkcióval, mellyel a régi Windows Media Player is, azonban természetesen számos új lehetőséggel is bővítették fejlesztői. Sokan egyszerűsége, rendkívül könnyű kezelhetősége miatt szeretik elsősorban. Az MPC kicsi és könnyen kezelhető, így jól helyettesíti a hagyományos, komolyabb igényekkel rendelkező médialejátszókat.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mpc-hc_nightly.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/mpc-hc.png
Az MPC kezelése rendkívül egyszerű, mindent néhány kattintással elvégezhetünk, amire csak szükségünk van. A segítségével lejátszhatunk videó és audio állományokat, de a program képes médialemezek beolvasására is. Pillanatfelvételeket készíthetünk a lejátszott videókról, feliratokat helyezhetünk el a videókon és testre szabhatjuk azokat. A programban integráltan találunk kodek-csomagokat, amelyek egyszerűen bővíthetőek is. Legnagyobb előnye, hogy rengeteg formátumot támogat, így szinte bármilyen fájlt kezelhetünk ezzel a médialejátszóval.

Legnagyobb erőssége remek kezelhetősége és gyorsasága, amely ideális választássá teszi a bonyolultabb, komplexebb és nagyobb igényekkel rendelkező programokkal szemben. Hordozható változatban is letölthető.
Download Toolbar images: https://trac.mpc-hc.org/wiki/Toolbar_...bar_images

A Media Player Classic a K-Lite Codec Pack és Combined Community Codec Pack kodekcsomagok alapértelmezett médialejátszói de a telepítőben található MPC-HC angol nyelvű. A stabil kiadások mellett az úgynevezett nightly buildek (Beta) (éjszakai fordítás) is nyilvánosan elérhetőek.

Megjegyzés: K-Lite Codec Pack és Combined Community Codec Pack, Codec nélkül is helyette a LAV Filters Codec alkalmazást használja és tökéletesen lejátssza az összes Felírat/Videó és Audió formátumokat is de Feltétlenül szükséges MPC-HC Telepítése.

Támogatott formátumok: Ismeri - Blu-ray, WAV, WMA, MP3, OGG, SND, AU, AIF, AIFC, AIFF, MIDI, MPEG, MPG, MP2, VOB, AC3, DTS, ASX, M3U, PLS, WAX, ASF, WM, WMA, WMV, AVI, CDA, JPEG, JPG, GIF, PNG, BMP, D2V, MP4, SWF, MOV, QT, FLV, MKV, DivX, XviD, TS, stb..
- Feliratkezelés (VOB, DVB Subs, PGS, SRT, SSA/ASS, Text)

MPC-HC (Nightly, 32/64-bit)
------------------------
Build information:
Version: 1.7.13.65 (9010c14c9)
Compiler: MSVC 2017
Build date: Aug 2 2017 01:03:02

LAV Filters:
LAV Splitter: 0.70.2.1
LAV Video: 0.70.2.1
LAV Audio: 0.70.2.1
FFmpeg compiler: MinGW-w64 GCC 7.1.0

Operating system:
Windows XP SP3/VISTA SP2/7 SP1/8/8.1/10 32 és 64bites rendszerre.

Hardware:
CPU: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz vagy jóbb/Újabb.
GPU: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti vagy régebbi és újabb.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.