UVK - Ultra Virus Killer

Verzió:
10.4.3.0
Letöltve:
91 letöltés
Beküldve:
2017.03.20

Licensz:
Próbaverziós
Platform:
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 and 10. 32 or 64 bits
Szerzői jogvédelem:
Copyright Carifred © 2010 - 2017, all rights reserved.

A szerző hivatalos honlapja:
Nincs adat
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Az UVK Ultra Virus Killer víruseltávolítót, Windows helyreállítót, konfigurálót és még számos igen hasznos szolgáltatást nyújtó remek kis szoftver. Többek között startup Managert és Registry backup funkciót is nyújt. Víruskereséshez ideális.

www.carifred.com/uvk/help/welcome_screen.jpg
Igen széleskörű szolgáltatást nyújt a számítógépünk rendezettebb és biztonságosabb használatához az UVK Ultra Virus Killer. Többek között a felületén konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló folyamatok éppúgy, mint az aktuálisan futóak.

Töredezettség mentesítheted a regisztrációs adatbázist, mentést készíthetsz az ott található értékekről, pucolhatóak a böngésző előzményei, de akár rendszer visszaállítási pontot is létrehozhatsz ami egy rendellenes működés esetén lehet hasznos. Az UVK Ultra Virus Killer hordozható változatban is letölthető.

Az UVK Ultra Virus Killer egy fejlett biztonsági szoftver, amivel a makacsabb fertőzések is egyszerűen és gyorsan távolíthatóak el. Rengeteg hasznos opciót tartogat.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!