LOOT: The Load Order Optimisation Tool

Verzió:
v0.11.0
Letöltések:
15 letöltés
Dátum:
2017.05.17

Licenc:
Ingyenes
Platform:
Requires Windows 7 or later and the MSVC 2015 x86
Copyright:
Copyright © 2012–2017 WrinklyNinja

Weboldal:
Nem elérhető
Változási lista:
Nem elérhető
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Loot: Modsorrendet javít, egy folyamatosan frissülő adatbázis alapján állítja be a betöltési sorrendet, így elkerülhető a legtöbb CTD. A plugin load order optimiser for TES IV: Oblivion, TES V: Skyrim, TES V: Skyrim Special Edition, Fallout 3, Fallout: New Vegas and Fallout 4.

A Megfelelő terhelési sorrend beállítása TES IV: Oblivion, TES V: Skyrim, TES V: Skyrim Special Edition, Fallout 3, Fallout: New Vegas és Fallout 4 módok fontos lépés a stabil, módok betöltéséhez és a játék élvezetéhez. Amivel tovább bővítjük a játék élményt. (Pl.: Models and Textures, Visuals and Graphics, Animation, Armour, Bug Fixes, NPC, Followers és még sorolhatnám.)

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/loot_main.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/loot_settings.png
Bevezetés
A modok megfelelő terhelési sorrendjének meghatározása döntő lépés a stabil, módok és a játék élvezetéhez. A Load Order Optimization Tool (LOOT) segítséget nyújt ehhez azáltal, hogy automatizált betöltési sorrendet kínál, amely egyszerűen használható és teljesen testre szabható.

A válogatás során a LOOT ellenőrzi a terhelési sorrend hibáit, például az összeférhetetlenséget, Inkompatibilitást és a hiányzó követelményeket, és értesíti Önt bármely felmerülő problémáról. Ezenkívül több ezer plugin-specifikus üzenetet is tartalmaz, például a használati tudnivalókat és a hibajelentéseket, amelyek segítenek a játék egészséges megőrzésében.

A Program használata:
  • Telepítsd fel a programot. (de ellőtte telepítve legyen a játék és a módok.)
  • Indítsd el a programot és várt meg a pluginok betöltését.
  • Katt a linkre lásd a képen. p1.picsto.re/UNrQW.PNG És várt meg még a módok betöltési sorrendje kész.
  • Ha ezzel készen vagyunk és látszik a p1.picsto.re/8GkS7.PNG (APPLY) felírat -ra akkor a módok betöltési sorrendje meg váltószót már csak annyi a dolgunk hogy rá kattintunk az APPLY Gombra.
  • És kész kiléphetsz a programból. (És már csak akkor kell újra elindítani a programot ha újabb módod telepítettél fel).

Támogatott játékok:
p1.picsto.re/CVl9z.png p1.picsto.re/MYr6V.png p1.picsto.re/GY9L1.png p1.picsto.re/kctZ1.png p1.picsto.re/rjbpk.png p1.picsto.re/HSyFJ.png

Language: Dansk, German (lpradel), English, Spanish (Sharlikran), suomi, French (Kaos), Korean (SteamB23), Polish (Łukasz Niemczyk), Brazilian Portuguese (Kassane), Chinese (bluesky404), Danish (Freso), Finnish (3ventic), Russian (Tokc.D.K.)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

Hozzászólások

#1 Zsombi333 hónapja
Ez hasznosnak tűnik ! SmileThumbs up Csak az összetettségét nézve . Ide kevés az alap angolom , magyarul is tud ? Vagy megoldható ?
Én egyenlőre az amd driveren szabom testre , mi mikkel terhelheti játékonként külön a vga-t . De ez jóval többnek látszik ! Thumbs up
Rejtett tartalom:
i.imgur.com/8YUgrk1.png
#2 Laci093 hónapja
Szia!


Néhány oldal, ahonnan beépülőket tölthetsz le:
Nexus or browse our entire list. (A legnépszerűbb megosztóportál. Nexusról összeválogatott minőségi modok.)
Loverslab (Főként +18)
Steam Workshop (Alább böngészhetsz a játékaidhoz játékosok által készített tartalmak között.)
Dragonporn (Főként +18)
Bethesda.net (Fallout 4) Vagy Bethesda.net (Skyrim SE) (bethesda.net-ről összeválogatott minőségi modok. Egyenlőre csak Fallout 4 és Skyrim SE)

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek. Bejelentkezés vagy Regisztráció a szavazáshoz.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (1)100 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Oldalunk sütiket használ a megfelelő működéshez. Az oldalon történő böngészéssel ön elfogadja a sütik használatát.